Digital utskriftDigitale trykkpresserFargerXerox iGen 150

Xerox iGen™ 150 Press

I mange år måtte du velge mellom kvalitet og fortjeneste. Med iGen 150-digital trykkpresse trenger du ikke å velge det ene eller det andre. Den bransjeledende teknologien og arbeidsflyten til iGen 150 gjør det mulig å få bemerkelsesverdig kvalitet og høy produktivitet på hver jobb.

Kort oversikt

Standard Fargeutskrift
Nominell hastighet 150 PPM
Anbefalt månedlig driftsvolum 200 000 - 3 750 000+ sider per måned
DFE Xerox FreeFlow™ utskriftsserver
Xerox EX Print Server med Fiery™-teknologi
Etterbehandling Hefter, Kutter, Liminnbinding, Ringinnbinding, Stiftede sett, Utlegger
Mediatyper
  • Bestrøket, ubestrøket, strukturpapir, spesialmateriale
  • Resirkulert, perforert, skillekort med fane, transparenter, en lang rekke etiketter, syntetisk papir, DocuCard®, Never Tear, DuraPaper®, UltraMagnet, DocuMagnet
  • Resirkulert, perforert, skillekort med fane, transparenter, en lang rekke etiketter, syntetisk papir
  • obber med forskjellige materialtyper utføres i nominell hastighet
  • Ingen tørketid før bestryking
Bruksområder Bøker og håndbøker, Brosjyremateriell, Direkte markedsføring, Fotoutgivelse, Transaksjonspromo
Detaljerte spesifikasjoner
Neste trinn Finn en lokal forhandler
Kontakt oss på nett 

Enestående kvalitet

Enestående bildekvalitet er mer forutsigbar – og raskere – enn noensinne
Gi dine kunder den kvaliteten de leter etter med Xerox Confident Colour. Uansett hvor enkelt eller komplisert ditt behov er for fargestyringsverktøy, la oss levere bransjeledende fargeløsninger som kan møte disse behov, slik at du kan fokusere på utfordringen med å utvikle bedriften til en bedrift som er sterkere, mer responsiv, mer fleksibel.
Enestående bilder er lettere å oppnå enn noensinne med forbedret bildekvalitetsteknologi integrert med iGen 150. Et nytt 2400 x 2400-bildebehandlingssystem med VCSEL-teknologi og 150, 180, 210 eller 250 gråtoneraster mer informasjon per kvadrattomme – som betyr flere detaljer, strammere, mer enhetlige rosetterastre og bedre skarphet – slik at du kan møte dine kunders forventninger til digitaltrykk-kvalitet. Flere fornøyde kunder betyr mer vekst for bedriften!
Vårt Fargevedlikeholdsverktøy tar manuell inngripen ut av kalibreringsprosessen. Den leverer den samme enestående fargen hver gang, slik at kundene vil være trygge på å komme til deg om og om igjen.

Bedre lønnsomhet

Nå kan hver time ble mer lønnsomt
I dagens virksomhet verden er en time ikke bare et mål på tid – det er også en måleenhet for produktivitet – og til syvende og sist, suksess.

iGen™ 150 Press kan ikke endre antallet timer i en dag. Men hva hvis det kan endre innholdet i hver time, noe som gjør hver time mer produktiv – et verktøy for en sterkere virksomhet?
  • Sterkere gjennom kundelojalitet: Imponer dine kunder med kvalitet og du har tatt et stort skritt mot å få en langsiktig, tilbakevendende kunde.
  • Sterkere gjennom større jobbmuligheter: Gjennom en kraftfull blanding av muligheter er iGen 150 på en unik måte i stand til å produsere et bredere spekter av jobber – og generelt imponere kundene.
  • Sterkere gjennom reduserte kostnader: iGen 150 reduserer driftskostnadene på en rekke måter – trykk kundeklar produksjon raskere enn noensinne, med betydelig mindre tidsbruk, justering og avfall.
  • Sterkere gjennom kontinuerlig forbedring: iGen 150 er kulminasjonen av flere års studier, innovasjon og samarbeid med våre kunder

Innovativ teknologi

Som en sveitsisk klokke
Sveitsiske klokker har rykte for å være den beste teknologien og den beste måten å måle tid på – en passende metafor for iGen 150. Den beste teknologien og designen gjør iGen 150 til standarden som alle andre digitale utskriftsløsninger vil bli dømt etter.
Det integrerte Inline spektrofotometer gir deg mer nøyaktig fargegjengivelse raskere, mer stabil farge over tid, PANTONE-matching og et nivå på produktiviteten du aldri har opplevd.

Auto Carrier Dispense er en ny metode for å kombinere fargepulver og bærer. Det gir konsistente fargeensartethet fra første til siste utskrift og fra jobb til jobb.

Image Path: 2-D VCSEL 2400 x 2400 ROS muliggjør flere data per tomme og nye gråtonerastre som nærmer seg offsetkvalitet.

660 mm Stacker kan du legge til integrerte etterbehandlingsløsninger for å dra full nytte av den største arkene i bransjen, og øke produktiviteten.

Matt fargepulver er utformet for å dra nytte av en enorm mulighet i bildemarkedet ved å optimalisere enhetlig glans-utseende på tvers av uthevinger, mellomtoner og skygger.

Multipliser produktivitet

Mangedoble din produktivitet 24 ganger

iGen 150 multipliserer produktiviteten din. Med hvor mye? Vi liker å si med 24. Fordi hver time av hver dag gjør iGen 150 deg mer produktiv og mer lønnsom.
Kjør flere jobber per skift for å møte kundenes krav.
25 % rå økt hastighet ift. iGens velprøvde produktivitet lar deg produsere mer arbeid raskere. Trykk opptil 3000 4/0 660 mm ark per time – det tilsvarer 150 A4 spm.

Utvidet arkstørrelse gir utvidede muligheter.
iGen 150s 660 mm-arkstørrelse gir mer per time, større effektivitet, færre ark og eksklusive muligheter. Sammen med den valgfrie 660 mm-utleggeren kan du kjøre 660 mm-ark i produksjonsmengder – dine etterbehandlingsflaskehalser er en saga blott.

Xerox IntegratedPLUS-etterbehandlingsløsning
Nå kan førtrykk-oppsett og etterbehandlingsoppsett automatiseres, enten etterbehandlingsenheten er i integrert med en skriver eller separat. Du får det beste fra begge etterbehandlingsverdener – bekvemmeligheten av integrering med fleksibiliteten til å være separat, samt enestående arbeidsbesparelser.
Kundesuksesser
Skipnes Kommunikasjon
Workflow software boosts growth and improves bottom line
Copy General
High-end photo book brings resort to life and impresses investors
Les mer
Gilmore Doculink / ifolor
Xerox iGen 150 Press – the next game changer

Nyttige ressurser
Videoer
Produktbrosjyrer
Kjøp på nett til dine avtalte priser
Arbeidsflytløsninger
Arbeidsflytløsninger hjelper deg å være i kontakt med kundene dine og øke produktiviteten
Se arbeidsflyt-programvare 
Se matting og etterbehandling 
Forretningsutvikling
Verktøy for å utvikle det digitale trykkeriet og øke fortjenesten
Ressurser i ProfitAccelerator™