Digitaal afdrukkenDigitale persenKleurXerox iGen 150

Xerox iGen™ 150

Bel voor informatie & prijzen:Bel.: 32 (02)716 67 18, Lux.: 32 (02)716 67 18Maandag t/m vrijdag, 8.30-17.30Vind een lokale reseller

PDF-downloads

Demo bekijken

 • Xerox iGen 150 slide1
 • Xerox iGen 150 slide2
 • Xerox iGen 150 slide3

Xerox iGen™ 150 pers

U hebt jarenlang moeten kiezen tussen kwaliteit en winst. Dankzij de iGen 150 digitale drukpers hoeft u die keuze niet meer te maken. De industrieleidende technologie en workflow van de iGen 150 zorgen bij elke opdracht een opmerkelijke afdrukkwaliteit en een uitstekende productiviteit.

In vogelvlucht

Standaard functionaliteit Digitale kleurendruk
Gespecificeerde afdruksnelheid 150 afdrukken per minuut (op basis van A4 formaat)
Aanbevolen maandelijks afdrukvolume 200.000 - 3.750.000+ pagina's per maand
RIP/Printserver Xerox FreeFlow™ Print Server
Xerox EX-printerserver, Powered by Fiery™
Afwerkopties Garenloos binden, Geniete sets, Katernen produceren, Snijden, Uitleg, Vlakliggende wiro-gebonden documenten
Papiersoorten
 • Gecoat, ongecoat, structuur, speciale afdrukmaterialen
 • Gerecycled, geperforeerd, tabbladen, transparanten, een breed scala een etiketten, synthetische materialen, DocuCard®, Never Tear, DuraPaper®, UltraMagnet, DocuMagnet
 • Opdrachten met verschillende papiersoorten op nominale snelheid
 • Geen droogtijd vóór coating
Toepassingen Boeken en handleidingen, Marketingmateriaal, Direct mail, Foto producties, Transactie- en promotiedrukwerk
Gedetailleerde specificaties
Volgende Stappen Vind een lokale reseller
Online contact opnemen 

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende afdrukkwaliteit is voorspelbaarder – en sneller – dan ooit
Geef uw klanten de kwaliteit waarnaar ze op zoek zijn met Xerox Confident Colour. Hoe eenvoudig of ingewikkeld uw behoeften voor kleurbeheer ook zijn, laat ons de industrieleidende kleuroplossingen bieden die eraan voldoen, zodat u zich op de uitdaging kunt concentreren om uw bedrijf sterker, responsiever en flexibeler te maken.
Uitstekende afdrukken zijn gemakkelijker dan ooit te realiseren dankzij de verbeterde afdrukkwaliteittechnologieën die in de iGen 150 zijn geïntegreerd. Een nieuw 2400 x 2400 beeldvormingssysteem met VCSEL-technologie en 150, 180, 210, 250 lijnrasters levert meer informatie per vierkante inch – wat verbeterde details, strakkere, gelijkmatigere rozetten, en betere scherpte betekent – zodat u aan de verwachtingen van uw klanten voor digitale afdrukkwaliteit kunt voldoen. Meer tevreden klanten betekent meer bedrijfsgroei!
Met onze Colour Maintenance Tool wordt de handmatige interventie uit het kalibratieproces geëlimineerd. Het levert keer op keer dezelfde uitstekende kleur, zodat uw klanten met een gerust hart telkens weer bij u terug zullen komen.

Betere winstgevendheid

Nu kan elk uur winstgevender zijn
In de hedendaagse bedrijfswereld is een uur niet alleen een meeteenheid voor tijd – het is ook een meeteenheid voor productiviteit – en uiteindelijk succes.

De iGen™ 150 pers kan het aantal uren in een dag niet veranderen. Maar wat als het de aard van elk uur kan veranderen, zodat elk uur productiever is – een hulpmiddel voor een sterker bedrijf?
 • Sterker door klantenloyaliteit: Als u indruk op uw klanten maakt met kwaliteit, neemt u een grote stap in de richting van een terugkerende klant op de lange termijn.
 • Sterker door grotere opdrachtmogelijkheden: Een krachtige combinatie van mogelijkheden maakt de iGen 150 uniek in het produceren van een breder scala aan opdrachten – wat uw klanten over het algemeen versteld zal doen staan.
 • Sterker door lagere kosten: De iGen 150 reduceert uw bedrijfskosten op verschillende manieren – print klantklare uitvoer sneller dan ooit, met aanzienlijk minder tijd, aanpassing en verspilling.
 • Sterker door voortdurende verbetering: De iGen 150 is het resultaat van jarenlang onderzoek, innovatie en samenwerking met onze klanten

Innovatieve technologie

Precisie als van een Zwitsers horloge
Zwitserse horloges staan bekend om de fijnste technologie en de beste manier om nauwkeurig de tijd te meten – een passende metafoor voor de iGen 150. Dankzij de beste technologie en het beste ontwerp is de iGen 150 de norm waarmee alle andere digitale afdrukoplossingen worden vergeleken.
De geïntegreerde inline fotospectraalmeter geeft u sneller nauwkeurigere kleuren, mettertijd steeds stabielere kleuren, PANTONE-afstemming, en een ongekend productiviteitsniveau.

Automatische dragerafgifte is een nieuwe manier om toner en drager (carrier) te combineren. Het zorgt voor consistente kleuruniformiteit van de eerste tot de laatste afdruk en van opdracht tot opdracht.

Afdrukpad: 2-D VCSEL 2400 x 2400 ROS zorgt voor meer gegevens per inch en nieuwe lijnrasters die gezamenlijk offsetkwaliteit nog beter benaderen.

Dankzij de 660 mm staffelopvangbak kunt u inline afwerkingsoplossingen toevoegen om optimaal te profiteren van het grootste losblad velformaat in de industrie, en om uw productiviteit te verhogen.

Matte toner is ontworpen om de geweldige groeimogelikjkheden in de fotomarkt te benutten door de uniformiteit van glans in verlopen, halftonen en schaduwen te optimaliseren.

Vermenigvuldig productiviteit

Vermenigvuldig uw productiviteit met 24

De iGen 150 vermenigvuldigt uw productiviteit. Maar met hoeveel? Wij zouden zeggen met 24. Want elk uur van elke dag maakt de iGen 150 u productiever en winstgevender.
Voer meer opdrachten per shift uit om aan de vereisten van uw klanten te voldoen.
Dankzij een geschatte snelheidstoename van 25% in iGen's bewezen productiviteit kunt u sneller meer werk produceren. Print tot 3.000 4/0 660 mm vellen per uur – dat is equivalent aan 150 A4 ppm.

Groter velformaat voor grotere mogelijkheden.
Het 660 mm velformaat van de iGen 150 zorgt voor meer productiviteit per uur, hogere efficiëntie, minder vellen en exclusieve mogelijkheden. Samen met de optionele 660 mm staffelopvangbak kunt u 660 mm vellen in productieaantallen verwerken – uw afwerkingsproblemen behoren tot het verleden.

Xerox IntegratedPLUS afwerkoplossingen
Prepress-instelling en afwerkingsinstelling kunnen nu worden geautomatiseerd, ongeacht of het afwerkingsapparaat inline of offline is. U krijgt het beste van beide afwerkingswerelden – het gemak van inline met de flexibiliteit van offline, plus onovertroffen arbeidsbesparingen.
Klantsuccessen
Skipnes Kommunikasjon
Workflow software boosts growth and improves bottom line
Copy General
High-end photo book brings resort to life and impresses investors
Lees meer
Gilmore Doculink / ifolor
Xerox iGen 150 Press – the next game changer

Resources
Video's
Productbrochure
Online kopen tegen uw contractprijzen
Overweegt u te leasen?
Workflow-oplossingen
Workflowoplossingen helpen u contact te leggen met uw klanten en de productiviteit te verhogen
Bekijk workflowsoftware 
Bekijk afwerkopties en invoeropties 
Bedrijfsimplementatie
Tools om uw digitale drukwerkactiviteiten uit te breiden en uw winst te vergroten
ProfitAccelerator™ bronnen