Xerox iGen™ 150


Információ az árakról

PDF-letöltések

Demo megtekintése

 • Xerox iGen 150 slide1
 • Xerox iGen 150 slide2
 • Xerox iGen 150 slide3

Xerox iGen™ 150 nyomdagép

Éveken át választania kellett a minőség és a profit között. Az iGen 150 digitális nyomdagéppel nem kell döntenie a kettő között. Az iGen 150 piacvezető technológiája és munkafolyamata hihetetlen minőséget és kiemelkedő hatékonyságot tesz lehetővé minden munkán.

Gyors áttekintés

Alapkiépítésben Színes nyomdaipari nyomtatás
Névleges sebesség 150 oldal/perc
Ajánlott átlagos havi terhelés 200 000 – 3 750 000 oldal/hó
Vezérlő Xerox FreeFlow™ nyomtatási kiszolgáló
Xerox EX Print Server (powered by Fiery™)
Munkabefejező egységek Cutting, Füzetkészítő, Kirakó, Simán kifekvők, Tökéletes kötés, Tűzött szettek
Média típusok
 • Kezelt, kezeletlen, texturált, speciális másolóanyagok
 • Újrahasznosított, perforált, regiszterek, fóliák, különféle címkék, szintetikus anyagok, DocuCard®, Never Tear, DuraPaper®, UltraMagnet, DocuMagnet
 • A vegyes másolóanyagot igénylő munkákat névleges sebességen készíti el
 • A felületkezelés előtt nincs száradási idő
Alkalmazások Könyvek és kézikönyvek, Marketinganyagok, DM levelek, Fényképészeti kiadványok, Tranzakciós reklámanyagok
Részletes műszaki adatok
Következő lépések Információ az árakról

Kiemelkedő minőség

A kiemelkedő képminőség most még biztosabban – és gyorsabban – elérhető, mint valaha.
A Xerox magabiztos színekkel azt a minőséget nyújthatja vevőinek, melyet keresnek. Függetlenül attól, mennyire egyszerűek vagy összetettek a színkezelési igényei, használja piacvezető színes megoldásainkat a kielégítésükre, hogy energiáit egy erősebb, gyorsabban reagáló és rugalmasabb vállalkozás fejlesztésére fordíthassa.
Az iGen 150 integrált képminőség-javító technológiáival most könnyebben készíthet kiemelkedő minőségű képeket, mint valaha. Az új, 2400 x 2400 felbontású, VCSEL technológiát használó képalkotórendszer és a 150, 180, 210, 250-es rácssűrűség több információt nyomtat egy négyzethüvelyken – ami részletesebb kidolgozottságot, szorosabb és egységesebb rozettákat és jobb élességet jelent –, így teljesíteni ügyfelei digitális nyomtatási minőséggel kapcsolatos elvárásait. Az elégedettebb ügyfelek több megrendelést jelentenek!
Színkarbantartó eszközünk feleslegessé teszi a kézi beavatkozást a kalibráció során. Ugyanazt a kiemelkedő színminőséget produkálja minden alkalommal, így ügyfelei magabiztosan térnek vissza Önhöz újra és újra.

Nagyobb hozam

Most minden egyes óra nagyobb nyereséget termelhet.
A mai üzleti világban az órákban nem csak az időt mérjük, hanem a termelékenységet is – végső soron pedig a sikert.

Az iGen™ 150 nyomdagép nem tud több órát sűríteni a napba. De mi a helyzet, ha változtatni tud az eltöltött órák természetén, ha minden egyes órát hatékonyabbá tud tenni – a vállalkozást erősítő eszközként?
 • Erősebb a hűséges vevők miatt: Nyűgözze le vevőit a minőséggel, és máris nagy lépést tett, hogy hosszú távon visszatérő vevőket szerezzen.
 • Erősebb a többféle lehetséges munka miatt: Erőteljes képességeivel a iGen 150 feladatok szélesebb körének elvégzésére képes – és általában elmondható, hogy lenyűgözi a vevőket.
 • Erősebb a kisebb költségek miatt: Az iGen 150 számos módon csökkenti a működési költségeit – gyorsabban készíthet kész nyomatokat, mint valaha, jóval kevesebb idő alatt, jóval kevesebb beállítással és hulladékkal.
 • Erősebb a folyamatos fejlesztés miatt: Az iGen 150 évekig tartó tanulmányok, innováció és az ügyfelekkel való együttműködés betetőzése.

Innovatív technológia

Mint egy svájci óra
A svájci órák arról ismertek, hogy a legkiválóbb technológiát alkalmazzák, és velük lehet a legpontosabban mérni az időt – ez pedig találó metafóra az iGen 150 számára. A legfejlettebb technológiának és kialakításnak köszönhetően az iGen 150 az a norma, melyhez minden más digitális nyomtatási megoldást mérnek majd.
A beágyazott spektrofotométer pontosabb színeket ad gyorsabban, idővel egyre stabilabb színeket, PANTONE megfeleltetést, és olyan szintű hatékonyságot, amilyet még soha nem tapasztalt.

Az automatikus közvetítőhenger-elosztás a közvetítőhenger és a száraztinta kombinálásának új módja. Az első nyomattól az utolsóig, munkáról munkára következetesen egyenletes színeket produkál.

Képút: A 2-D VCSEL 2400 x 2400 ROS több adatot tesz lehetővé egy hüvelyken, és olyan új rácssűrűséget, amely közelíti az ofszet minőséget.

A 660 mm-es kötegelőnek köszönhető beágyazott utómunkálati megoldásokkal teljes mértékben kihasználhatja az iparág legnagyobb ívét, és növelheti a hatékonyságát.

A matt száraztinta a fényképpiac egy óriási lehetőségét használja ki a fényesség egyenletességének optimalizálásával a csúcsfényeken, a középtónusokon és az árnyékokon.

Többszörözze meg a hatékonyságát

Többszörözze meg a hatékonyságát 24-szeresre

Az iGen 150 megtöbbszörözi a hatékonyságát. Mennyire? 24-et szoktunk mondani. Mivel az iGen 150 minden nap minden órájában növeli a hatékonyságát és a nyereségességét.
Minden műszakban több munkát végezhet, hogy eleget tegyen a vevők igényeinek.
Az iGen bizonyított termelékenységének durván 25%-os növekedése több munka elvégzését teszi lehetővé gyorsabban. Nyomtasson akár 3000 4/0 660 mm-es lapot óránként – ez 150 A4 lap/perc sebességnek felel meg.

Megnövelt lapméret, hogy több lehetőséget ragadhasson meg.
Az iGen 150 660 mm-es lapmérete többet nyomtat óránként, nagyobb hatékonysággal, kevesebb lapra és kivételes képességekkel. Az opcionális 660 mm-es kötegelővel termelési mennyiségben nyomtathat 660 mm-es lapokat – az utómunkálatok szűk keresztmetszete a múlté.

Xerox IntegratedPLUS utómunkálati megoldás
A nyomtatás előtti beállítások és az utómunkálatok most automatizálhatók, legyen szó akár beágyazott vagy különálló utómunkálati eszközről. Mindkét utómunkálati világból a legjobbat kapja – a beágyazott eszköz kényelmét és a különálló eszköz rugalmasságát, valamint páratlan munkaköltség-megtakarítást.
Ügyfelek sikertörténetei
Skipnes Kommunikasjon
Workflow software boosts growth and improves bottom line
Copy General
High-end photo book brings resort to life and impresses investors
Többet erről
Gilmore Doculink / ifolor
Xerox iGen 150 Press – the next game changer

Hasznos segédanyagok
Videók
Termékkatalógus
Workflow Solutions
A munkafolyamat-megoldásokkal könnyebben kommunikálhat ügyfeleivel, és növelheti termelékenységét.
Munkafolyamat-könnyítő szoftverek megtekintése 
Üzletfejlesztés
Eszközök digitális nyomtatási vállalkozásának fejlesztéséhez és nyereségének növeléséhez
ProfitAccelerator™ segédanyagok