Xerox iGen™ 150 Press

Vuosikausien ajan jouduit valitsemaan joko laadun tai hinnan. iGen 150:n digitaalisella väripainatuksella et joudu valinnan eteen. iGen 150:n alan johtava tekniikka ja työnkulku mahdollistavat erinomaisen laadun ja poikkeuksellisen tuottavuuden jokaisessa työssä.

Lyhyesti

Vakiona Tuotantotasoinen väritulostus
Tulostusnopeus 150 PPM
Suositeltu kuukausittainen käyttömäärä 200 000 - 3 750 000+ painopintaa kuukaudessa
Digitaaliset tulostuspalvelimet Xerox FreeFlow™-tulostuspalvelin
Xerox EX Print Server, powered by Fiery™
Viimeistely Kierresidonta, Leikkaus, Liimasidonta, Massaluovutus, Nidonta, Vihkot
Tulostusmateriaalit
  • Päällystetyt, päällystämättömät, kuvioidut, erikoismateriaalit
  • Uusiopaperi, rei'itetty, välilehdet, kalvot, erilaiset tarrat, synteettinen materiaali, DocuCard®, Never Tear, DuraPaper®, UltraMagnet, DocuMagnet
  • Eri tyyppisten materiaalien yhdistely mahdollista
  • Ei kuivumisaikaa ennen pinnoittamista
Sovellukset Kirjat & manuaalit, Markkinointimateriaali, Suoramainonta, Kuvatuotteet, Transpromo
Tekniset tiedot
Seuraavat vaiheet Etsi lähin jälleenmyyjä
Ota yhteyttä netissä 

Loistavaa laatua

Loistavaa laatua saadaan nyt entistä odotetummin – ja nopeammin
Toimita asiakkaillesi näiden haluamaa laatua Xeroxin luotettavilla väreillä. Riippumatta värienhallintatarpeittesi vaikeusasteesta haluaisimme tuoda avuksesi alan johtavia väriratkaisuja, jotta voit itse keskittyä kehittämään liiketoimintaasi entistä vahvemmaksi, positiivisemmaksi ja joustavammaksi.
Parannettujen kuvalaatutekniikoiden ja integroidun iGen 150:n ansiosta loistavien kuvien tuottaminen on nyt entistä helpompaa. Uusi 2400 x 2400 kuvanmuodostusjärjestelmä, jossa on VCSEL-tekniikka ja 150, 180, 210 tai 250 viivarasteria, tuottaa entistä tarkemman tulostuksen neliötuumalle. Tuloksena saadaan paremmat yksityiskohdat, tiiviimmät ja yhtenäisemmät rasterikuviot sekä lisääntynyt tarkkuus, joiden avulla voit täyttää asiakkaiden digitaaliseen tulostuslaatuun liittyvät tarpeet. Tyytyväisemmät asiakkaat merkitsevät liiketoiminnan kasvua!
Värienhallintatyökalumme poistaa manuaaliset toimet kalibroinnista. Sillä saadaan tasaista, loistavaa värilaatua joka kerta, joten asiakkaat palaavat luottavaisina takaisin liikkeeseesi yhä uudelleen.

Lisääntynyt tuottavuus

Nyt jokainen tunti voi olla entistä tuottavampi
Nykypäivän liiketoiminnassa tunti ei mittaa ainoastaan aikaa – se on myös tuottavuuden, ja lopulta menestyksen, mittayksikkö.

iGen™ 150 Press ei voi muuttaa päivässä olevien tuntien määrää. Mutta entä, jos se voisi muuttaa kunkin tunnin luonnetta, tehdä kustakin tunnista entistä tuottavamman? Olla liiketoimintaa vahvistava työkalu?
  • Vahvemmaksi asiakasuskollisuudella: Jos voit tehdä asiakkaaseen vaikutuksen laadulla, olet jo hyvällä tiellä pitkäaikaisen, takaisin palaavan asiakkaan saamiseksi.
  • Vahvemmaksi paremmilla työtoiminnoilla: Tehokkaan toimintovalikoiman avulla iGen 150 pystyy tuottamaan valtavan joukon töitä – ja yleensä ottaen ylättämään asiakkaasi positiivisesti.
  • Vahvemmaksi pienemmillä kuluilla: iGen 150 vähentää käyttökuluja monella eri tavalla – voit tulostaa käyttövalmiita tulosteita entistä nopeammin, vähäisemmillä säädöillä ja pienemmällä jätemäärällä.
  • Vahvemmaksi jatkuvilla parannuksilla: iGen 150 on useiden vuosien tutkimuksen, innovaation ja asiakkaiden kanssa tehdyn yhteistyön tulos

Innovatiivinen tekniikka

Kuin sveitsiläinen kello
Sveitsiläisillä kelloilla on maailman hienoimman tekniikan ja tarkimman ajanmittaustavan maine – omalla alallaan iGen 150 kuuluu samaan luokkaan. Parhaan tekniikan ja rakenteen ansiosta iGen 150 on standardi, jota vasten kaikki muut digitaaliset tulostusratkaisut arvioidaan.
Integroitu sisäinen spektrofotometri tuottaa tarkempia värejä nopeammin, säilyttää värien tasaisuuden vuosien mittaan, mahdollistaa PANTONE-värisovituksen sekä ennen kokemattoman tuottavuuden.

Automaattinen kuljetinaineen annostelu on uusi väriaineen ja kuljetinaineen yhdistämismenetelmä. Se tuottaa tasaisia värejä ensimmäisestä viimeiseen tulosteeseen työ toisensa jälkeen.

Kuvannusjärjestelmä: 2-D VCSEL 2400 x 2400 ROS mahdollistaa enemmän tietoja tuumalle ja uudet viivarasterit, jotka ovat lähellä offset-painojen luokkaa.

660 mm:n nippuluovutusalusta mahdollistaa sisäisten viimeistelyratkaisujen lisäämisen, joilla voidaan hyötyä alan suurimmista arkkitulosteista ja kasvattaa tuottavuutta.

Matta väriaine auttaa hyötymään loistavasta valokuvamarkkinoiden mahdollisuudesta tuottamalla mahdollisimman tasaista jälkeä korostuksiin, välisävyihin ja varjostuksiin.

Moninkertaista tuottavuus

Moninkertaista tuottavuutesi 24-kertaiseksi

iGen 150 moninkertaistaa tuottavuutesi. Kuinka paljon? Mielestämme 24-kertaiseksi. Tämä siksi, että iGen 150 lisää tuottavuuttasi ja parantaa toimintaasi päivän jokaisena tuntina.
Lisää vuorojen aikana tehtävien työajojen määrää asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi.
25 %:n raakanopeuslisäys iGenin todistettuun tuottavuuteen auttaa tulostamaan enemmän nopeammin. Voit tulostaa jopa 3 000 4/0 660 mm:n arkkia tunnissa – mikä vastaa 150 A4 sivua/min.

Suurempi arkkikoko antaa enemmän mahdollisuuksia.
iGen 150:n 660 mm:n arkkikoko nostaa tuottavuutta, parantaa tehokkuutta, vähentää arkkien tarvetta ja tarjoaa ainutlaatuisia toimintoja. Valinnaisen 660 mm:n nippuluovutusalustan kanssa voit ajaa 660 mm:n arkkeja tuotantomäärinä – viimeistelyn pullonkaulat ovat nyt historiaa.

Xerox IntegratedPLUS -viimeistelyratkaisu
Nyt prepress-toimet ja viimeistelyasetukset voidaan tehdä automaattisesti riippumatta siitä, onko viimeistelylaite integroitu tulostimeen vai ei. Saat parhaat edut kummastakin viimeistelymaailmasta – sisäisen laitteen kätevyyden ja erillisen laitteen joustavuuden sekä verrattomat työaikasäästöt.
Asiakkaiden menestystarinat
Skipnes Kommunikasjon
Workflow software boosts growth and improves bottom line
Copy General
High-end photo book brings resort to life and impresses investors
Lue lisää
Gilmore Doculink / ifolor
Xerox iGen 150 Press – the next game changer

Hyödyllisiä linkkejä
Videot
Tuotekohtaiset esitteet
Nettihankintoja sopimushintaan
Työnkulun ratkaisut
Työnkulkuratkaisujen avulla voit olla yhteydessä asiakkaisiin ja tehostaa tuottavuutta
Tutustu työnkulkuohjelmistoon 
Paperialustat ja viimeistely 
Liiketoiminnan kehitys
Työkalut digitaalisen painotoiminnan ja liikevoiton kasvattamiseen
ProfitAccelerator™ ratkaisut