Xerox iGen™ 150


PDF-downloads

Se demo

 • Xerox iGen 150 slide1
 • Xerox iGen 150 slide2
 • Xerox iGen 150 slide3

Xerox iGen™ 150 Press

I flere år måtte du vælge mellem kvalitet eller fortjeneste. Med den digitale iGen 150 Trykmaskine behøver du ikke vælge det ene eller det andet. Den banebrydende teknologi og workflow fra iGen 150 gør det muligt at opnå fremragende kvalitet og høj produktivitet ved enhver opgave.

I korte træk

Standard funktioner Farveprint
Hastighed 150 PPM
Gennemsnitlig volumen pr. måned 200.000 - 3.750.000+ sider pr. måned
DFE'er Xerox FreeFlow™-printserver
Xerox EX-printserver, baseret på Fiery™
Efterbehandling Cutting, Hæftede sæt, Hæfter, Perfect Bound, Spiralindbinding, Stor udfaldsbakke
Medie Typer
 • Coated, ikke-coated, struktureret, specialpapir
 • genbrugspapir, perforeret papir, faneblade, transparenter, et bredt udvalg af etiketter, syntetisk papir, DocuCard®, Never Tear, DuraPaper®, UltraMagnet, DocuMagnet
 • genbrugspapir, perforeret papir, faneblade, transparenter, et bredt udvalg af etiketter, syntetisk papir
 • Opgaver med blandede papirtyper understøttes ved f hastighed
 • Ingen tørretid før coating
Applikationer Bøger og vejledninger, Marketingmateriale, Direct Mail, Fotoprodukter, Salgsfremmende transaktioner
Detaljerede specifikationer

Enestående kvalitet

Enestående billedkvalitet uden overraskelser – og hurtigere – end nogensinde
Giv dine kunder den kvalitet, de søger, med Xerox Confident Colour. Lad os levere de brancheførende farveløsninger, som kan opfylde dine farvestyringsbehov, uanset om de er enkle eller komplicerede. Så kan du fokusere på udfordringen i at udvikle din forretning til at blive stærkere, mere fleksibel og hurtigere til at reagere.
Nu er det lettere end nogensinde at opnå knivskarpe billeder med den forbedrede billedkvalitetsteknologi, integreret med iGen 150. Et nyt 2400 x 2400 billedsystem med VCSEL-teknologi og 150, 180, 210, 250 linjerasterering leverer flere data pr. kvadrattomme – det betyder bedre detaljer, mere præcise, ensartede rosetter og større skarphed – så du kan opfylde dine kunders forventninger til digital printkvalitet. Flere tilfredse kunder betyder større vækst i forretningen!
Vores interne farvestyring fjerner den manuelle håndtering fra kalibreringsprocessen. Den leverer samme fremragende farvekvalitet hver gang, så dine kunder stoler på, at de trygt kan komme igen og igen.

Bedre rentabilitet

Nu kan hver eneste time blive mere rentabel
I erhvervslivet i dag er en time ikke kun en tidsmåling – det er også en enhed til at måle produktivitet – og i sidste instans succes.

iGen™ 150 Trykmaskine kan ikke ændre på det antal timer, der er i et døgn. Men tænk, hvis hver eneste time kunne blive mere produktiv – et redskab til en stærkere forretning?
 • Stærkere gennem kundeloyalitet: Imponér dine kunder med kvalitet. Så har du allerede taget et stort skridt mod at vinde en langvarig kunderelation.
 • Stærkere gennem bedre opgavefunktioner: Ved hjælp af en stærk blanding af funktioner er iGen 150 i stand til på en helt unik måde at producere et bredere udvalg af opgaver – og vil kort sagt få dine kunder til at tabe både næse og mund.
 • Stærkere gennem lavere omkostninger: iGen 150 nedsætter dine driftsomkostninger på flere måder – du kan printe kundeklare resultater hurtigere end nogensinde, på langt kortere tid, med mindre justering og spild.
 • Stærkere gennem løbende forbedringer: iGen 150 er kulminationen af flere års undersøgelser, innovation og samarbejde med kunderne

Innovativ teknologi

Som et schweizerur
Schweizerure har ry for at have den fineste teknologi og den bedste måde at måle tiden præcist på – en passende metafor for iGen 150. Den bedste teknologi og det bedste design gør iGen 150 til den standard, som alle andre digitale printløsninger bedømmes ud fra.
Den integrerede spektrofotometer, Inline Spectrophotometer, giver dig mere nøjagtige farver hurtigere, mere stabile farver over tid, PANTONE Matching og et produktionsniveau, du aldrig har oplevet før.

Doseringssystemet Auto Carrier Dispense er en ny metode til at kombinere toner og Carrier. Det giver en ensartet farvekvalitet fra det første tryk til de sidste og fra opgave til opgave.

Image Path: 2-D VCSEL 2400 x 2400 ROS muliggør flere data pr. tomme og nye linjerastereringer, der nærmer sig offset-kvalitet.

660 mm Stacker gør det muligt for dig at tilføje indbyggede efterbehandlingsløsninger on-line på iGen 150 og dermed øge produktivitet og fleksibilitet.

Matt Dry Ink er beregnet til at drage fordel af en fantastisk mulighed på fotomarkedet ved at optimere en ensartet glans gennem fremhævninger, mellemtoner og skygger.

Forøg produktiviteten

Forøg din produktivitet 24 gange

iGen 150 mangedobler din produktivitet. Med hvor meget? Vi plejer at sige 24. Fordi hver eneste time, hver eneste dag gør iGen 150 dig mere produktiv og øger din fortjeneste.
Kør flere opgaver pr. skiftehold for at opfylde kundernes behov.
En rå hastighedsøgning på 25 % af iGens gennemprøvede produktivitet gør det muligt for dig at producere mere på kortere tid. Udskriv op til 3.000 4/0 660 mm ark pr. time – det svarer til 150 A4-sider pr. minut.

Udvidet arkstørrelse udvider mulighederne.
iGen 150's 660 mm arkstørrelse leverer mere produktion pr. time, større effektivitet, færre ark og eksklusive funktioner. Med 660 mm sorteringsmodulen som tilbehør kan du printe 660 mm ark i produktionsmængder – flaskehalse i efterbehandlingen hører fortiden til.

Xerox IntegratedPLUS efterbehandlingsløsning
Nu kan prepress-opsætning og efterbehandlingsopsætning automatiseres, uanset om efterbehandlingsenheden er in-line med en printer eller off-line. Du kan få det bedste af begge efterbehandlingsmuligheder, bekvemmeligheden ved in-line og fleksibiliteten ved off-line, samt uovertrufne besparelser på arbejdskraften.
Succes Historier
Skipnes Kommunikasjon
Workflow software boosts growth and improves bottom line
Copy General
High-end photo book brings resort to life and impresses investors
Læs mere
Gilmore Doculink / ifolor
Xerox iGen 150 Press – the next game changer

Nyttige ressourcer
Videoer
Produktbrochurer
Indkøb på nettet til jeres aftalte kontraktpriser
Arbejdsgangsløsninger
Produktionsløsninger hjælper dig med at skabe forbindelse til dine kunder og øge produktiviteten
Se software til produktionsarbejdsgange 
Se efterbehandling og fremføring 
Business Development
Værktøjer og hjælpemidler til at udbygge jeres digitale printforretning og øge avancerne
ProfitAccelerator™ hjælpemidler