Xerox anpassningstjänster

Hjälper dig att göra jobb du inte klarade tidigare.

Xerox anpassningstjänster

Xerox anpassningstjänster (XSIS och Custom Applications Service/CAS) utformar och implementerar kompletta system för att uppfylla kraven för en specifik kundgrupp med gemensamma behov, programtyper eller produktivitetsmål.

När "det gamla vanliga" inte är helt rätt för dig kan vi hjälpa med anpassning. Om du behöver unika eller ovanliga arbetsflöden eller tillämpningar arbetar vi tillsammans med dig för att se till att din Xerox-produkt verkligen uppfyller dina krav.

Vi kan skapa lösningar för en specifik affärskritisk funktion eller en funktion som inte är tillgänglig i de vanliga produkterna. Exempel på detta är kompletta lösningar för arbetsflöden eller efterbehandling som utgör en konkurrensfördel. Vi kan också skräddarsy alla de befintliga anpassningslösningar nedan.

Production Information Management System Production Information Management System
Xerox Production Information Management System (PIMS) hämtar in, beräknar och visar produktionsprestanda i realtid för en skrivare eller en grupp skrivare, på en eller flera platser. Systemet visar jobbstatus, produktivitetsstatistik, samt enhetsstatistik som inaktivitet och utskriftstid. Realtidsdata eller historiska data kan visas på skärmen eller exporteras för vidare analys. Hämta broschyr 
Robotic Print-lösning Robotic Print-lösning
Xerox® Robotic Print är en anpassad tillverkningslösning som är utformad för att uppfylla dina produktionskrav. Robotic Print är en intelligent och flexibel lösning som använder robotteknik för att hjälpa dig att effektivisera tryck, konvertering och leverans så att du kan öka produktionen – och omsättningen.

Xerox® Robotic Print anpassas till dina behov och du behöver inte utveckla en helt separat lösning från grunden. Den kan levereras som ett komplett system inklusive variabel laserskärning, kan integreras med befintlig utrustning som t.ex. stämpelskärare, eller utföra en del av de uppgifter du behöver för din verksamhet. Resultat: Den kan hjälpa dig att producera fler jobb av hög kvalitet, minska tiden för efterbehandling – och göra tryckverksamheten mer flexibel.
 • Programmerbar – robotteknik kan anpassas till dina behov, oavsett om du utför integrerad efterbehandling eller konverterar skyltning, förpackningsmaterial eller andra applikationer
 • Effektiv – kan integreras med befintlig utrusning eller användas separat för fristående produktionsuppgifter
 • Snabb och korrekt – robotar arbetar snabbt och med stor precision och flera robotar kan arbeta med samma eller olika uppgifter
 • Produktiv och lönsam – hantera fler jobb med större säkerhet, korrekthet och hastighet och se dina intäkter växa
Hämta broschyr 
Titta på video 
MatchAssure MatchAssure
Xerox® MatchAssure är en perfekt lösning för att uppnå snabb, jämn färgkvalitet och uppfylla höga krav för en enda skrivare, på flera skrivare och på flera platser. MatchAssure kopplar ihop programvara på en PC med en installerad X-Rite® spektrofotometer, vilket ger en destinationsprofil med hög precision för varje digital tryckpress. Hämta broschyr 
Titta på video 
Xerox Confident Colour
Tiltatron Tiltatron
Tiltatron är ett anpassat pappersfack som finns tillgänglig för vissa matare med hög kapacitet. Här kan man mata in specialmedia med bifogade kort, till exempel försäkringskort. Dessa medier ligger ofta lite snett i magasin eftersom ena änden av arket är tjockare på grund av kortet. Tiltatron vinklar mediet för att ta hänsyn till olika tjocklek och gör det möjligt att stapla upp till 10 gånger så många ark i ett magasin.
2-Knife Trimmer Xerox 2-Knife Trimmer
Ger ett professionellt utseende genom att beskära alla tre sidorna i ett häfte, vilket gör att häften med fyrkantsrygg som är tryckta med pressarna Versant® 80, Versant® 2100, Xerox® Colour 800i/1000i Presses, Xerox Color C75 Press och Xerox Color J75 Press med Booklet Maker Finisher och Xerox® SquareFold™ Trimmer Module kan göras fullt utfallande. Denna integrerade lösning producerar eleganta, fullt utfallande plana häften, tar relativt liten plats och är perfekt för en rad olika behovsanpassade tillämpningar.
 • Integrerad lösning som minskar antalet manuella steg och garanterar konsekvent kvalitet
 • Producerar häften på upp till 25 ark på 80 gsm
 • Tillförlitlig, robust design
 • Beskärningsmåtten kan justeras snabbt och med hög precision
 • Asymmetriska kantskärningsalternativ
 • Producerar häften på upp till 5 mm
 • Unikt gränssnitt (DFA krävs inte)
Hämta broschyr