Xerox Offering Customisation

Hjelper deg med jobber du ikke kunne gjøre før.

Xerox Offering Customisation

Xerox Offering Customisation (XSIS og Custom Applications service/CAS) designer og implementerer ende-til-ende-systemer for å tilfredsstille unike krav til en utvalgt gruppe kunder med felles bransjebehov, applikasjonsegenskaper eller produktivitetsmål.

Når "business as usual" er ikke helt riktig for deg, er Offering Customisation her for å hjelpe. Hvis dine krav omfatter unike eller uvanlige arbeidsflyter eller programmer, vil vi arbeide med å sikre at ditt Xerox-produkt virkelig oppfyller dine krav.

Vi kan gi spesialløsninger som tilfredsstiller en forretningskritisk funksjonsom ikke er tilgjengelig med standardprodukter. Eksempler inkluderer ende-til-ende-arbeidsflyter eller etterbehandlingsløsninger som kan representere et konkurransefortrinn. Vi kan tilpasse alle de eksisterende Offering Customisation-løsningene nedenfor også.

Production Information Management System Production Information Management System
Xerox Production Information Management System (PIMS) fanger inn, beregner og viser sanntidsproduksjonsresultater for én skriver eller en gruppe skrivere, enten på ett sted eller på flere steder. Systemet gir jobbstatus, produktivitetsberegninger og maskinberegninger som dødtid og utskriftstid. Sanntids- eller historiske data kan vises på skjermen eller eksporteres for videre analyse. Last ned brosjyre 
Robotic Print-løsning Robotic Print-løsning
Xerox® Robotic Print-løsningen er en tilpasset produksjonsløsning designet for å passe til dine produksjonskrav. Robotic Print-løsningen er intelligent og fleksibel, og bruker robotteknologi for å hjelpe deg å effektivisere utskrifts-, konverterings- og leveringsoppgaver, slik at du kan øke din produksjon - og bunnlinjen.

Xerox® Robotic Print-løsningen er utviklet for å tilpasses til dine behov heller enn å kreve utvikling av en hel løsning fra grunnen. Den kan leveres som et ende-til-ende-system inkludert variabel laserskjæring, den kan integreres med eksisterende utstyr som en stansemaskin, eller den kan utføre en del av oppgavene du trenger til dine arbeidsoppgaver. Poenget er at den kan hjelpe deg å gjøre mer flott arbeid, redusere post-trykk-behandlingstid - og gjøredin utskriftsproduksjon mer fleksibelt.
 • Programmerbar - robotteknologi kan tilpasses dine behov, enten du gjør integrert etterbehandling eller konvertering av skiltings-, emballasje- eller andre applikasjoner
 • Effektiv – kan integreres med ditt eksisterende utstyr eller brukes separat for offline-produksjonsoppgaver
 • Rask og nøyaktig - roboter opererer i høy hastighet med stor presisjon og flere roboter kan arbeide på samme eller forskjellige oppgaver
 • Produktiv og lønnsom - håndterer flere jobber med større tillit, nøyaktighet og hastighet og øker bunnlinjen din
Last ned brosjyre 
Se på video 
MatchAssure MatchAssure
Xerox® MatchAssure er den ideelle løsningen slik at du kan levere enkle, raske og konsekvente farger for å møte de mest krevende standarder på en enkelt skriver, i en skriverpark og på flere steder. MatchAssure bunter programvare lastet på en PC med et tilkoblet X - Rite®-spektrofotometer for å produsere en svært nøyaktig destinasjonsprofil for hver digital skriver. Last ned brosjyre 
Se på video 
Xerox Confident Colour
Tiltatron Tiltatron
Tiltatron er en tilpasset papirskuffinnsats tilgjengelig for visse høyere stormagasiner. Det gjør at mating av spesielle materialer som har kort festet til dem, som brukes for applikasjoner som forsikringskort. Disse materialer ligger ofte i en skuff i en vinkel, siden en ende av arket er tykkere på grunn av den festede kort. Tiltatron tilter setter materialene på skrå for å ta hensyn til ujevn tykkelse og gjør at operatører kan stable opp til 10 ganger så mange ark i en skuff.
2-Knife-trimmer Xerox 2-Knife-trimmer
Gir et profesjonelt utseende ved å trimme alle tre sider av et hefte, som gir en utfallende mulighet for firkantbrettede hefter som lages på Versant® 80, Versant® 2100, Xerox® Colour 800i/1000i Presses, Xerox Color C75 Press og Xerox Color J75 Press med Booklet Maker Finisher og Xerox® SquareFold™-trimmermodulen. Denne integrerte løsningen gir attraktive, utfallende, flate hefter som tar relativt liten plass og er perfekt for et bredt spekter av på-forespørsel-applikasjoner.
 • Integrert løsning for å minimere operatørinngripen og sikre hefte-integritet
 • Produserer hefter med opp til 25 ark med enten 80 g/m²
 • Pålitelig, robust design
 • Trimmedimensjoner kan reguleres hurtig og med presisjon
 • Asymmetrisk trimmingsalternativ
 • Produserer hefter med opp til 5 mm tykkelse
 • Unikt grensesnitt (ingen DFA nødvendig)
Last ned brosjyre