Testreszabható Xerox ajánlat

Korábban nem lehetséges munkákat végezhet el

Keressen meg minket

További információ kérése

Testreszabható Xerox ajánlat

A Xerox testreszabási szolgáltatása (XSIS és Custom Applications Service/CAS) teljes körű rendszereket tervez és épít ki egy kiemelt ügyfélkör egyedi igényeinek kielégítésére, akik közös iparági követelményekkel, feladattípus-jellemzőkkel vagy termelékenységi célokkal rendelkeznek.

Ha a megszokott üzletmenet nem a legmegfelelőbb Önnek, a testreszabási szolgáltatás segíthet. Ha egyedi vagy szokatlan munkafolyamatokat vagy feladattípusokat igényel, Önnel együttműködve gondoskodunk róla, hogy Xerox terméke valóban megfeleljen az igényeinek.

Egyedi megoldásokat nyújtunk, amelyek megoldanak egy üzleti szempontból alapvető problémát – ami nem érhető el a szabványos termékek esetén. Egyedivé tehetőek például a munkafolyamatok vagy az utómunkálati megoldások, és ezzel versenyelőnyre tehet szert. A lent szereplő, már megvalósult testreszabott megoldások bármelyikét igazíthatjuk az Ön vállalkozására is.

MatchAssure MatchAssure
A Xerox® MatchAssure az ideális megoldás, amellyel egyszerűen és gyorsan nyomtathat egységes színeket a legszigorúbb normák teljesítése érdekében, egyetlen nyomtatón, egy nyomtatóparkon vagy akár több helyszínen. A MatchAssure szoftvercsomag egy PC-re települ, kiegészítve egy X-Rite® spektrofotométerrel a kiemelkedően pontos Destination Profil létrehozása érdekében, minden digitális nyomdagépen. Prospektus letöltése 
Videó megtekintése 
Xerox Confident Colour
Kétkéses vágómodul Xerox kétkéses vágómodul
Professzionális megjelenést biztosít a füzetek mindhárom oldalának vágásával, teljes kifuttatást nyújtva az ívhajtott füzetekhez, amelyek a Versant® 80, Versant® 2100, Xerox® Colour 800i/1000i nyomdagépek, Xerox Color C75 Press és Xerox Color J75 Press készültek a Booklet Maker Finisher modullal és a Xerox® SquareFold™ vágómodullal. Ez a beépített megoldás vonzó, teljesen kifuttatott, lapos füzeteket készít viszonylag kis helyigénnyel, és tökéletes választás számos megrendelésre készülő feladattípushoz.
  • Beépített megoldások a minimális kezelői beavatkozás és az egységes füzetek érdekében.
  • Füzetkészítés 25 lapig (80 g/m2).
  • Megbízható, masszív kialakítás.
  • A vágás méretei gyorsan és pontosan állíthatók.
  • Asszimetrikus vágási opció.
  • Füzetkészítés akár 5 mm vastagságban.
  • Egyedi felület (nem szükséges DFA).
Prospektus letöltése