Xeroxin tuotevalikoiman mukautus

Mahdollistaa työt, joita et voinut tehdä aiemmin.

Ota yhteyttä

Pyydä lisätietoja

Xeroxin tuotevalikoiman mukautus

Xeroxin tuotevalikoiman mukautus (XSIS ja mukautettu sovelluspalvelu/CAS) suunnittelee ja toteuttaa avaimet käteen -järjestelmiä, joilla täytetään alan yhteisiin tarpeisiin, sovellusominaisuuksiin tai tuotantotavoitteisiin liittyvät tietyn asiakasryhmän erityistarpeet.

Kun vakio-ominaisuuksien konfigurointimahdollisuudet eivät riitä, mukautuspalvelu tuo avun. Jos sinulla on yksilöllisiä tai tavanomaisesta poikkeavia työnkulku- tai sovellustarpeita, autamme sinua varmistamaan, että Xerox-tuotteesi todella täyttää vaatimuksesi.

Voimme toimittaa kertaratkaisuja, jotka tarjoavat yrityksellesi tärkeitä ominaisuuksia tai toimintoja, joita ei ole saatavissa vakiotuotteiden mukana. Esimerkkejä ovat kattavat -työnkulkuratkaisut tai viimeistelyratkaisut, jotka tarjoavat kilpailuedun. Voimme myös edelleen kehittää minkä tahansa seuraavassa mainituista tuotevalikoiman mukautusratkaisuista.

Tuotannon tiedonhallintajärjestelmä Tuotannon tiedonhallintajärjestelmä
Xeroxin tuotannon tiedonhallintajärjestelmä (PIMS) tallentaa, laskee ja näyttää reaaliaikaisen tuotantosuorituksen yhdelle tai useammalle tulostimelle joko yhdessä toimipisteessä tai useissa eri kohteissa. Järjestelmä antaa työn tilaan, tuottavuustuloksiin ja koneen tilastoihin liittyviä tietoja, kuten seisokkiajat ja tulostusajat. Reaaliaikaisia tai historiatietoja voidaan tarkastella näytössä tai tallentaa tai siirtää lisäanalyysia varten. Lataa esite 
Robottiavusteinen tuotanto Robottiavusteinen tuotanto
Xerox®-robottiavusteinen tuotanto on mukautettu tuotantoratkaisu, joka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tuotantovaatimuksiin. Älykäs ja monipuolinen robottiavusteinen tuotanto käyttää robottitekniikkaa tulostuksen, muunnosten ja toimitusten tehostamiseen, joten voit tehostaa tuottavuuttasi – ja yrityksesi tulosta.

Xerox®-robottiavusteinen tuotanto on suunniteltu tarpeitasi vastaavaksi niin, ettei se edellytä koko ratkaisun kehittämistä alusta lähtien. Se voidaan toimittaa alusta loppuun -ratkaisuna, mukaan lukien vaihteleva laserleikkaus, se voidaan integroida jo käytössä oleviin laitteisiin, kuten stanssauskoneeseen, tai se voi suorittaa tehtävien alisarjan. Tiivistettynä: se voi auttaa sinua tekemään enemmän tuottavaa työtä, vähentämään jälkikäsittelyyn kuluvaa aikaa ja lisäämään tuotannon joustavuutta.
 • Ohjelmoitava – robottitekniikka voidaan mukauttaa tarpeisiisi sopivaksi niin tuotantolinjan viimeistelyssä kuin kylttien, pakkausten ja muiden sovellusten muuntamisessa
 • Tehokas – voidaan integroida jo käytössä oleviin laitteisiin tai käyttää erikseen offline-tuotannon tehtäviin
 • Nopea ja tarkka – robotit toimivat suurella nopeudella ja tarkkuudella, ja useat robotit voivat tehdä samaa tai eri työtä
 • Lisää tuottavuutta ja kassavirtaa – voit käsitellä töitäsi varmemmin, tarkemmin ja nopeammin sekä kasvattaa tulostasi
Lataa esite 
Katso video 
MatchAssure MatchAssure
Xerox® MatchAssure on erinomainen ratkaisu, jolla voit täyttää vaativimmatkin värinhallintatarpeet yksinkertaisesti, nopeasti ja yhtenäisesti yhdellä tai useammalla tulostimella ja useassa eri toimipisteessä. MatchAssure yhdistää tietokoneelle ladatun ohjelmistopaketin X-Rite®-spektrofotometriin erittäin tarkan kohdeprofiilin tuottamiseksi kullekin digitaaliselle painokoneelle. Lataa esite 
Katso video 
Xerox Confident Colour
Tiltatron Tiltatron
Tiltatron on erikoismateriaaleja varten suunniteltu alustan lisäosa, joka on saatavissa tiettyihin suurikapasiteettisiin syöttölaitteisiin. Sen avulla voidaan syöttää erikoismateriaaleja, joihin on liitetty esimerkiksi vakuutuskortteina käytettäviä kortteja. Nämä materiaalit ovat alustalla yleensä vinossa pinossa, koska niiden toinen pää on paksumpi siihen liitetyn kortin takia. Tiltatron kallistaa näitä materiaaleja epäyhtenäisen paksuuden tasaamiseksi ja mahdollistaa jopa 10 kertaa suuremman arkkimäärän käyttämisen alustalla.
2-teräinen tasauslaite Xeroxin 2-teräinen leikkuri
Antaa ammattimaisen ulkonäön tasaamalla vihkon kaikki kolme reunaa. Versant® 80, Versant® 2100, Xerox® 800i/1000i -väripainokoneet, Xerox C75 -väripainokone ja Xerox J75 -väripainokone tehdyt kulmapuristetut vihkot voidaan viimeistellä tällä viimeistely- ja vihkolaitteella sekä Xerox® SquareFold™ -tasausyksiköllä. Tämä lisälaite tuottaa vaikuttavia, litteitä, reunasta reunaan painettuja vihkoja verrattain pienelle materiaalille ja sopii erinomaisesti monille eri tarvepainatussovelluksille.
 • Tuotantolinjan ratkaisu, joka vähentää käyttäjän toimia ja varmistaa vihkojen yhdenmukaisuuden
 • Tuottaa vihkoja, joissa on enintään 25 80 gsm:n arkkia
 • Luotettava, tukeva rakenne
 • Tasausmittoja voidaan säätää nopeasti ja tarkasti
 • Asymmetrinen tasaustoiminto
 • Tuottaa jopa 5 mm:n paksuisia vihkoja
 • Erillinen käyttöliittymä (ei DFA:n tarvetta)
Lataa esite