Xerox Offering Customisation

Vi hjælper dig med at udføre arbejde, som du ikke kunne udføre før.

Xerox Offering Customisation

Xerox Offering Customisation (XSIS og Custom Applications Service/CAS/individuel applikationsservice) designer og implementerer totalsystemer til at opfylde unikke krav for en udvalgt gruppe af kunder med fælles branchebehov, applikationsegenskaber eller produktivitetsmål.

Når de almindelige forretningsgange ikke passer til dig, kommer specialtilpasning til din undsætning. Hvis dine behov omfatter unikke eller usædvanlige arbejdsgange eller applikationer, vil vi arbejde sammen med dig for at sikre, at dit Xerox-produkt virkelig opfylder dine behov.

Vi kan levere engangsløsninger, der opfylder en egenskab eller funktion, der er afgørende for din virksomhed, og som ikke er til rådighed med standardprodukter. Eksempler på dette omfatter arbejdsgange fra start til slut eller efterbehandlingsløsninger, som kan udgøre en konkurrencefordel. Vi kan også kundetilpasse en hvilken som helst af nedenstående eksisterende kundetilpasningsløsninger.

Production Information Management System Production Information Management System
Production Information Management System (PIMS) fra Xerox registrerer, beregner og viser produktionsydeevnen i realtid for én printer eller en gruppe af printere, enten on-site eller på flere forskellige lokaliteter. Maskinen angiver opgavestatus, produktivitetsnøgletal og maskinnøgletal såsom stilstandstid og printtid. Realtidsdata eller historiske data kan ses på skærmen eller eksporteres til yderligere analyse. Indlæs brochure 
Robotic Print Solution Robotic Print Solution
Xerox® Robotic Print-løsning er en specialtilpasset produktionsløsning med robot, der er designet til at tilpasse sig dine produktionskrav. Robotic Print Solution er en intelligent og fleksibel robotprintløsning, der bruger robotteknologi til at hjælpe dig med at strømline udskrivning, konvertering og leveringsdrift, så du kan øge din produktion – og din bundlinje.

Xerox® Robotic Print Solution er designet til at tilpasse sig dine behov i stedet for at kræve udvikling af en komplet løsning fra bunden. Den kan leveres som en totalløsning, der omfatter variabel laser-beskæring, den kan integreres med allerede eksisterende udstyr såsom en udstanser, eller den kan udføre et undersæt af opgaver, som du har brug for til din drift. Bundlinjen: Den kan hjælpe dig med at udføre mere godt arbejde, nedsætte din postpress-behandlingstid – og gøre din printproduktionsproces mere fleksibel.
 • Programmerbar – robotteknologi kan tilpasses dine behov, enten du udfører inline-efterbehandling eller konvertering af skilte, emballage eller andre anvendelser
 • Effektiv – kan integreres med dit eksisterende udstyr eller bruges separat til offline-produktionsopgaver
 • Hurtig og præcis – robotterne fungerer med høj hastighed og stor præcision, og flere robotter kan arbejde på samme eller forskellige opgaver
 • Produktiv og rentabel – udfører flere opgaver med større sikkerhed, præcision og hastighed, og forøger din bundlinje
Indlæs brochure 
Se video 
MatchAssure MatchAssure
Xerox® MatchAssure er den ideelle løsning, som sætter dig i stand til at levere enkle, hurtige og ensartede farver, som kan opfylde de mest krævende standarder på en enkelt printer, over en hel printerflåde og på tværs af flere lokaliteter. MatchAssure samler software, der er lagt ind på en pc, med en X-Rite® spektrofotometer, der er forbundet dermed, så der kan produceres en yderst præcis destinationsprofilering til hver digital printer. Indlæs brochure 
Se video 
Xerox Confident Colour
Tiltatron Tiltatron
Tiltatron er en tilpasset papirmagasin indsats, der fås til visse fremførere af højere kapacitet. Den muliggør fremføring af specielle medier, som har kort vedhæftet, og som bruges til applikationer som forsikringskort. Disse medier har en tendens til at sidde skråt i magasinet, da den ene ende af arket er tykkere på grund af det vedhæftede kort. Tiltatronen vipper mediet, så der gives plads til ujævn tykkelse og gør det muligt for operatørerne at stakke op til 10 gange så mange ark i et magasin.
2-knivstrimmer Xerox 2-knivtrimmer
Giver et professionelt udseende ved at beskære alle tre sider af en brochure, giver mulighed for print til kant (full-bleed) for kvadratisk falsning af pjecer og brochurer produceret på Versant® 80, Versant® 2100, Xerox® Color 800i/1000i-produktionsprinter, Xerox C75 farveprinter og Xerox J75 farveprinter med Booklet Maker Finisher og Xerox® SquareFold™ Trimmer Module. Denne inline-løsning producerer smukke, flade brochurer med farve til kant på en forholdsvis lille maskine og er perfekt til et bredt udvalg af print-on-demand anvendelser.
 • Inline-løsning, der minimerer brugerindgreb og sikrer brochure integritet
 • Producerer brochurer med op til 25 ark à 80 gram
 • Pålideligt, robust design
 • Beskæringsmålene kan justeres hurtigt og præcist
 • Asymmetrisk beskæringsmulighed
 • Producerer brochurer med en tykkelse på op til 5 mm
 • Unik brugerflade (ingen DFA påkrævet)
Indlæs brochure