ψηφιακή εκτύπωσηConfident Colour

Confident Colour της Xerox

Χρώμα στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε.

Confident Colour της Xerox

Διώξτε την αβεβαιότητα από τη διαχείριση χρωμάτων και παραδώστε κάθε εργασία με αυτοπεποίθηση.

Το Confident Colour της Xerox είναι μια συλλογή τεχνολογίας, συμβουλευτικής πείρας, εργαλείων επιχειρηματικής ανάπτυξης, προσαρμοσμένων λύσεων και συνεργατών για να σας βοηθήσει στη διαχείριση και παραγωγή του καλύτερου δυνατού χρώματος. Από ένα μοναδικό ψηφιακό πιεστήριο χρησιμοποιώντας βασικά ενσωματωμένα εργαλεία μέχρι έναν παγκόσμιο στόλο διαχειριζόμενων χρωμάτων χρησιμοποιώντας εργαλεία λογισμικών υπηρεσιών, με την Xerox μπορείτε να παρέχετε χρώμα με σιγουριά.

Πιστοποιήσεις χρωμάτων

Fogra

IDEAlliance Digital Press Certification

G7 Master

PANTONE

Τεχνολογία: Καινοτομικά και αξιόπιστα πιεστήρια και λύσεις front end.
Κάθε πιεστήριο παραγωγής στο χαρτοφυλάκιό μας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εξαίρετα ολοκληρωμένα χρώματα, από την πρώτη έως την τελευταία εκτύπωση, σε κάθε εργασία, πάντα.

Συμβουλευτική: Η πείρα μας προς όφελός σας.
Μπείτε σε έναν πλούτο εμπειριών στην εκτύπωση και καλωσορίστε το ψηφιακό χρώμα με αυτοπεποίθηση.

  • Οι τεχνικοί μας στην ψηφιακή επεξεργασία εικόνας διαθέτουν πλούσια πείρα στην εκτύπωση offset, γεγονός που τους δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουν σίγουρες λύσεις χρωμάτων οι οποίες μπορούν να καθοδηγήσουν τις δυνατότητές σας στα ψηφιακά χρώματα αλλά και να ενισχύσουν την επιχείρηση offset σας.
  • Οι σύμβουλοι χρωμάτων παρέχουν βοήθεια στην εγκατάσταση του ψηφιακού πιεστηρίου ώστε να στηθεί και να τεθεί σε λειτουργία όσο το δυνατό πιο γρήγορα.
Συνεργάτες επιχειρηματικής καινοτομίας: Δεν είστε ποτέ μόνοι. Η βοήθεια βρίσκεται πάντα κοντά.
Οι συνεργασίες προστιθέμενης αξίας με κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο συνεργάζονται άψογα για την παροχή του ίδιου, εξαιρετικού χρώματος.

  • Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσετε κάτι είναι να το αναλάβει κάποιος άλλος. Γι' αυτό συνεργαζόμαστε με προχωρημένες εταιρείες που προσφέρουν έγχρωμα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις για κάθε ανάγκη. Και, επειδή ακολουθούμε επίσημες διαδικασίες για τη διασφάλιση της ποιότητας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι είναι οι καλύτερες στο χώρο.
Προσαρμοσμένες λύσεις: Μια μοναδική λύση για κάθε αίτημα πελάτη.
Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργούμε τη σωστή λύση για να ικανοποιεί τις μοναδικές απαιτήσεις χρωμάτων σας.

  • Εάν έχετε μια ειδική εφαρμογή ή επιχειρηματική απαίτηση που δεν ικανοποιείται από ό,τι προσφέρουμε μέχρι σήμερα, μπορούμε να τροποποιήσουμε και να βελτιώσουμε έναν στάνταρ εκτυπωτή παραγωγής Xerox και να ενσωματώσουμε λύσεις ροής εργασίας για να δημιουργήσουμε μια εξατομικευμένη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
  • Ανεξάρτητα εάν είστε μια επιχείρηση εμπορικής εκτύπωσης που αναζητάει να αυξήσει την παραγωγή του μέσω του αυτοματισμού, μια εταιρεία που προσπαθεί να ικανοποιήσει συγκεκριμένες προδιαγραφές χρώματος ή ένας μετατροπέας που επιχειρεί να ενσωματώσει διάφορες επιλογές παραγωγής, μπορείτε να εξατομικεύσετε τη διαχείριση χρωμάτων σας για να μπορείτε να πραγματοποιείτε εργασίες που δεν μπορούσατε πριν να κάνετε, αλλά να το κάνετε και επωφελώς.
Επιχειρηματική Ανάπτυξη: Εκμεταλλευτείτε τις νέες ευκαιρίες και περιοχές ανάπτυξης.
Η παραγωγική παράδοση έγχρωμων εργασιών αποτελεί τη μισή δουλειά. Η άλλη μισή είναι να σιγουρευτείτε ότι έχετε εξασφαλίσει αυτές τις εργασίες για να παραδώσετε. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προσελκύσετε και να διατηρήσετε πελάτες που απαιτούν εξαίρετο χρώμα, ώστε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με εργασίες υψηλότερης αξίας.

  • Υπηρεσίες Επιχειρηματικής Ανάπτυξης προσφέρουν εξωτερικούς συμβούλους που πλουτίζουν την επιχείρησή σας με την πληθώρα των γνώσεών τους.
  • Τα εκπαιδευτικά προγράμματα όπως το Designing for Digital και Colour Management προσφέρουν στους επαγγελματίες σχεδίασης και προεκτύπωσης ότι χρειάζονται για να παράγουν εξαιρετικό, συνεπές χρώμα.
Βρείτε το σε αυτά τα προϊόντα Xerox
Η πλήρης γκάμα των έγχρωμων εκτυπωτών παραγωγής μας υποστηρίζεται από τις τεχνολογίες και τα εργαλεία Confident Colour.
Έγχρωμα ψηφιακά πιεστήρια Xerox
Xerox FreeFlow Print Server
παρακολουθήστε το βίντεο (στα αγγλικά)
Confident Colour της Xerox: Χρώμα στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε.


Demo of IntegratedPLUS Color Management and MatchAssure

MatchAssure

Κερδίστε νέα έργα με το Confident Colour της Xerox


Η πραγματική ψηφιακή εκτύπωση ενθουσιάζει τους πελάτες με το iGen4 EXP
Μάθετε περισσότερα για το Confident Colour
Για να μάθετε περισσότερα για το Confident Colour, επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο πωλήσεων της Xerox ή καλέστε

Επικοινωνία online