Cloud-oplossingen van Xerox

De keuze is aan u.

Xerox Workflow on Demand

Xerox Workflow on Demand is een verzameling cloud-gebaseerde softwareoplossingen en diensten van Xerox en onze Business Innovation Partners.

Onze Business Innovation Partners zijn een toegewijde groep leiders in de markt van document- en informatiebeheer, die samenwerken om goed geïntegreerde oplossingen te bieden die echte problemen oplossen op de hedendaagse informatiegedreven werkplek.

Deze zelfde groep partners die industrienormen heeft aangedreven en jarenlang industrieleidende oplossingen ter plaatse heeft geleverd, concentreert zich nu op de cloud als het volgende platform voor het leveren van oplossingen.

Xerox Cloud Consortium

Xerox werkt samen met onze Business Innovation Partners via het nieuwe Xerox Cloud Consortium—een groep die is toegewijd aan het bieden van state-of-the-art cloud-oplossingen en -diensten voor prepress, publiceren van variabele gegevens, afdrukken via internet, opdrachtbeheer, automatisering, mobiliteit, en scannen van documenten. Leden van het Xerox Cloud Consortium zijn onder meer:


CGS
 
CMI
 
ePrint Direct
 
Prism Technologies
       

EFI
 
Nirva Systems
 
NowDocs Pageflex
 
RSA
       

Solimar Systems, Inc.
 
XMPie
 
Pixami
   


"Met ons pas aangekondigde Xerox Cloud Consortium bouwen we voort op ons nalatenschap van werkstroomexpertise en onze relaties met onze partners om ons aanbod uit te breiden en onze klanten meer keuze te geven."
Deborah Cantabene, Vice President, Workflow Solutions Marketing, Xerox Corporation
Huidige Xerox Business Innovation Partners kunnen hun partnerportal bezoeken voor informatie over hoe ze zich bij het Xerox Cloud Consortium kunnen aansluiten.

Wat biedt de cloud u?

  • Toegang tot een breed scala aan oplossingsmogelijkheden.
  • Flexibiliteit om oplossingen alleen te gebruiken wanneer u ze nodig hebt.
  • Mogelijkheid om kosten te beheren en tegelijkertijd betere informatie en meer technologie te verkrijgen, zonder dat daar on-site IT-expertise voor nodig is.
Kom meer te weten over hoe we cloud-oplossingen leveren.