Tillämpningar av digitaltryck

Rätt tillämpningar för ökad tillväxt och vinst i företaget.

Xerox avancerade teknik och tjänster för digitaltryck lägger grunden till de trycktillämpningar som hjälper dig att få verksamheten att växa och vinsten att öka. Våra kompletta lösningar för trycktillämpningar hjälper dig att utvidga kundkretsen och öka lojaliteten hos befintliga kunder genom nya, spännande produkter. Det handlar bland annat om fototryck på minnesartiklar, tryck på vikbara kartonger, produktion av korta serier digitalböcker på begäran, transaktionsutskrifter med integrerad reklam, direktreklamkampanjer som omfattar flera medier samt personligt marknadsföringsmaterial – allt möjliggjort genom en Web to Print-funktion.

Vi hjälper dig att kombinera rätt tryckutrustning, arbetsflöde och programvarulösningar (inklusive variabeldata) och efterbehandlingsutrustning för att bygga upp digitaltrycktillämpningar som ökar lönsamheten och tar verksamheten till nya höjder!


Förpackningstryck
Förpackningstryck

Utvidga möjligheterna genom att producera specialanpassade förpackningar med tryck – perfekt till individanpassade reklamprodukter, läkemedelsaskar, livsmedel med personliga etiketter och produktprover. Xerox Automated Packaging Solution till iGen4® Press är en integrerad digitallösning för förpackningstryck.
Hämta broschyr 

Titta på videor
De Budelse b.v.
Mediaware

Hämta fallstudie
APIX
Graphic West Machinery
Publicera foton
Publicera foton

Förstora bilden – och vinsten – genom att erbjuda Xerox lösningar för fotopublicering som fotoböcker, kort och kalendrar. Gör fotoprodukter till en del av din kärnverksamhet och se intäkterna växa i takt med kundernas efterfrågan.

Titta på videor
ifolor
SendOutCards

Hämta fallstudie
Access Co.
Copy General
De Budelse b.v.

Böcker och manualer
Böcker och manualer

Öka lönsamheten genom specialanpassade trycktillämpningar som kan användas för att köra korta serier i små volymer, till exempel fotoböcker, kataloger, handböcker och lärarhandledningar. Digitaltryck innebär en prisvärd lösning för förlag som vill trycka korta serier utifrån särskilda behov.

Hämta fallstudie
Jubels b.v.
Pazazz
Printagraph
Direktreklam
Direktreklam

Håll kontakten med dina kunder genom specifika och relevanta utskick som berör individuella intressen och behov. Digitaltryck i färg med hög kvalitet och personlig anpassning ger såväl ökad responsfrekvens som högre avkastning på din marknadsföringsinvestering.

Hämta fallstudie
CopyCat
GHC Media
Pondres


Marknadsföringsmaterial
Marknadsföringsmaterial

Ett kraftfullt, övertygande marknadsföringmaterial ökar lojaliteten med varumärket och försäljningen. Skydda varumärket och minska lagerkostnaderna genom att trycka marknadsföringsmaterial på begäran med hjälp av Xerox Web to Print-lösningar.

Hämta fallstudie
Kwik Kopy Fitzroy
La Imprenta Ya
RICG
Transaktionsdatadokument och marknadsföringsmaterial
Transaktionsdatadokument och marknadsföringsmaterial

Förvandla vanliga transaktionsdokument till effektiva marknadsföringsverktyg genom att lägga till personliga och riktade kampanjer på månadsräkningar och kontoutdrag.

Hämta fallstudie
CDS Global
Latcham Direct
Earthcolor
Anpassningstjänster
Hjälper dig att göra jobb du inte klarade tidigare.
Visa lösningar