Digitale Trykkapplikasjoner

De riktige applikasjonene som skaper vekst og fortjeneste i bedriften.

Xerox' avanserte digitale trykkteknologi og -tjenester sørger for at du har de riktige trykkapplikasjonene for å skape vekst i bedriften og øke fortjenesten. Våre totalløsninger for trykkapplikasjoner vil hjelpe deg å utvide kundegrunnlaget og øke lojaliteten til eksisterende kunder med spennende, nye tilbud – inkludert fotoutskrift på ulike artikler, utskrift på brettet kartong, rask produksjon av digitale bøker i små opplag, transaksjonsutskriftsjobber med integrerte markedsføringsbudskap, kryssmediale DM-kampanjer og personlig brosjyremateriell som er mulig takket være vår web-to-print-funksjon.

Vi hjelper deg å kombinere riktige maskiner med riktig løsning for arbeidsflyt og programvare (inkludert variable data), og etterbehandlingsutstyr for å bygge opp de digitale trykkapplikasjonene som gir deg økt fortjeneste og sender bedriften til nye høyder!


Trykk på emballasje
Trykk på emballasje

Utvid mulighetene ved å produsere målrettet, skreddersydd emballasjetrykk, perfekt for personrettet markedsføring, medisinforpakning, merking av egne matvareprodukter eller produktprøver. Xerox Automated Packaging Solution for iGen4® trykkpresse er en integrert, digital løsning for emballasjeutskrift.
Last ned brosjyre 

Se på videoer
De Budelse b.v.
Mediaware

Last ned kundeeksempel
APIX
Graphic West Machinery
Fotoutgivelse
Fotoutgivelse

Øk fortjenesten ved å tilby Xerox' fotoproduktløsninger som fotobøker, kort og kalendere. Gjør fotoapplikasjonene til en del av kjernevirksomheten og øk fortjenesten i takt med etterspørselen fra kundene.

Se på videoer
ifolor
SendOutCards

Last ned kundeeksempel
Access Co.
Copy General
De Budelse b.v.

Bøker og håndbøker
Bøker og håndbøker

Ta på deg spesialapplikasjoner i små opplag, inkludert fotobøker, kataloger, håndbøker og lærebøker. Digital trykking er svaret på å oppfylle disse spesifikke behovene på en økonomisk måte.

Last ned kundeeksempel
Jubels b.v.
Pazazz
Printagraph
Direkte markedsføring
Direkte markedsføring

Send kundene dine målrettede, relevante DMer der det legges vekt på deres personlige interesser og behov. Digital trykk med kvalitetsfarger og personlige budskap sørger for større respons og øker utbyttet på markedsføringsinvesteringen.

Last ned kundeeksempel
CopyCat
GHC Media
Pondres


Brosjyremateriell
Brosjyremateriell

Slagkraftig, overbevisende markedsføringsmateriell styrker merevaretilhørigheten og salget. Beskytt merkevaren og reduser lagerkostnadene ved å skrive ut brosjyremateriellet etter behov med Xerox' web-to-print-løsning.

Last ned kundeeksempel
Kwik Kopy Fitzroy
La Imprenta Ya
RICG
Transaksjonspromo
Transaksjonspromo

Skaff deg reelle kryssalgsmuligheter – gjør de regelmessige transaksjonsdokumentene om til et effektivt markedsføringsverktøy ved å legge til person- og målrettede markedsføringskampanjer på månedlige regninger og kontoutskrifter.

Last ned kundeeksempel
CDS Global
Latcham Direct
Earthcolor
Offering Customisation
Hjelper deg med jobber du ikke kunne gjøre før.
Vis løsninger