Digitale printtoepassingen

De juiste toepassingen om de omzet en winst van uw bedrijf te vergroten.

Met de geavanceerde Xerox digitale printtechnologie en -services beschikt u over printtoepassingen die de groeimogelijkheden en winstgevendheid van uw bedrijf vergroten. Met onze complete oplossingen voor printtoepassingen haalt u niet alleen nieuwe klanten binnen, maar verhoogt u ook nog eens de loyaliteit van uw bestaande klanten dankzij handige nieuwe producten en diensten, zoals het afdrukken van digitale fototoepassingen, het bedrukken van kartonverpakkingen, just-in-time-productie van boeken in kleine oplagen, transactiedrukwerk met geïntegreerde marketingboodschappen, crossmedia direct-mailcampagnes en gepersonaliseerde marketingmaterialen met web-to-printfunctionaliteit.

We helpen u de juiste combinatie van printers, workflow- en software-oplossingen (inclusief variabele data) en afwerkapparatuur samen te stellen om digitale printtoepassingen te realiseren die de omzet en winstgevendheid van uw bedrijf aanzienlijk zullen verhogen!


Printen van verpakkingsmateriaal
Printen van verpakkingsmateriaal

Vergroot uw kansen door klantgerichte bedrukte verpakkingen te produceren: ideaal voor gepersonaliseerde promotiemiddelen, farmaceutische verpakkingen, huismerkverpakkingen van levensmiddelen of productmonsters. Xerox Automated Packaging Solution voor de iGen4®-pers is een geïntegreerde, inline digitale oplossing voor het bedrukken van verpakkingen.
Download brochure 

Bekijk video's
De Budelse b.v.
Mediaware

Case studies downloaden
APIX
Graphic West Machinery
Foto producties
Foto producties

Vergroot uw winst door de oplossingen van Xerox voor het produceren van foto's, zoals fotoboeken, kaarten en kalenders, aan te bieden. Maak toepassingen voor het produceren van foto's onderdeel van uw kernactiviteiten en zie hoe uw winst groeit, net zolas de vraag van uw klanten.

Bekijk video's
ifolor
SendOutCards

Case studies downloaden
Access Co.
Copy General
De Budelse b.v.

Boeken en handleidingen
Boeken en handleidingen

Profiteer van gespecialiseerde afdruktoepassingen die kleine oplagen vereisen, zoals fotoboeken, catalogi, handleidingen en lesboeken. Digitaal drukken is een zeer geschikte en economische manier om kleine oplagen te verwerken.

Case studies downloaden
Jubels b.v.
Pazazz
Printagraph
Direct Mail
Direct mail

Maak contact met uw klanten door middel van zeer gerichte, relevante mailings die aansluiten bij hun individuele interesses en behoeften. Met personalisering en hoogwaardige digitale afdrukken in kleur verhoogt u de respons en het rendement van uw investeringen in marketing.

Case studies downloaden
CopyCat
GHC Media
Pondres


Marketingmateriaal
Marketingmateriaal

Krachtig, overtuigend marketingmateriaal verhoogt de affiniteit met het merk en de omzet. Bescherm uw merk en verlaag uw opslagkosten door uw marketingmaterialen op aanvraag af te drukken via een web-to-print-oplossing van Xerox.

Case studies downloaden
Kwik Kopy Fitzroy
La Imprenta Ya
RICG
Transactie- en promotiedrukwerk
Transactie- en promotiedrukwerk

Tover uw reguliere transactiedocumenten om tot effectieve marketingtools door gepersonaliseerde, gerichte promoties toe te voegen aan maandfacturen en -overzichten.

Case studies downloaden
CDS Global
Latcham Direct
Earthcolor
Maatwerkoplossingen
Helpt u werk te doen dat u voorheen niet kon doen.
Oplossingen tonen