Digitális nyomtatási alkalmazások

A megfelelő alkalmazások, melyekkel cége és profitja növekedhet.

A Xerox fejlett digitális nyomtatási technológiája és szolgáltatásai révén a megfelelő nyomtatási alkalmazásokkal bővítheti üzletvitelét és növelheti profitját. A nyomtatási alkalmazásokhoz kifejlesztett átfogó megoldásaink lehetővé teszik, hogy izgalmas új lehetőségeket kínáljon ügyfeleinek, amivel bővítheti meglévő ügyfélkörét, és javíthatja vásárlóinak hűségét. Az új ajánlatok között megtalálható többek között a fotók emléktárgyakra nyomtatása, a hajtogatott kartonok nyomtatása, a kispéldányszámú könyvek naprakész digitális gyártása, a beágyazott marketinges üzeneteket tartalmazó tranzakciós nyomtatási munkák, a több médiacsatornán folytatott DM-kampányok, és a weben keresztüli nyomtatás révén megvalósított személyre szóló marketinganyagok készítése.

Segítünk abban, hogy a megfelelő nyomtató-berendezések, munkafolyamatok, szoftvermegoldások (ideértve a változóadatokat is) és utómunkálati berendezések kombinálásával összeállítsa azokat a digitális nyomtatási alkalmazásokat, amelyekkel fokozhatja jövedelmezőségét, és üzletvitelét új magaslatokba emelheti.


Csomagolóanyagok nyomtatása
Csomagolóanyagok nyomtatása

Célzott, specializált csomagolóanyagok előállításával bővítheti üzleti lehetőségeit: ideális személyre szabott reklámeszközök, gyógyszerészeti dobozok, egyéni ételcímkék és termékminták csomagolásához. Xerox Automated Packaging Solution a csomagolóanyag-nyomtatáshoz szánt integrált, soros digitális megoldás.
Prospektus letöltése 

Videók megtekintése
De Budelse b.v.
Mediaware

Esettanulmány letöltése
APIX
Graphic West Machinery
Fényképészeti kiadványok
Fényképészeti kiadványok

Növelje profitját a Xerox különféle fényképészeti megoldásaival, így például fotóalbumok, képeslapok és naptárak előállításával. Bővítse fényképészeti alkalmazásokkal fő tevékenységeinek körét, és profitja a növekvő kereslettel együtt fog emelkedni.

Videók megtekintése
ifolor
SendOutCards

Esettanulmány letöltése
Access Co.
Copy General
De Budelse b.v.

Könyvek és kézikönyvek
Könyvek és kézikönyvek

Fotóalbumok, katalógusok, kézikönyvek és oktatási segédanyagok kis példányszámú gyártására specializált alkalmazásokkal nagyobb jövedelemre tehet szert. A digitális nyomtatás a tökéletes megoldás ezeknek a kiadványoknak a gazdaságos, kis példányszámú nyomtatásához.

Esettanulmány letöltése
Jubels b.v.
Pazazz
Printagraph
DM levelek
DM levelek

Az egyéni érdeklődési köröknek és igényeknek megfelelő célirányos és lényegre törő levelekkel közelebb kerülhet ügyfeleihez. A kiváló színminőség és a személyes tartalom révén a digitális nyomtatás javítja a válaszadási arányt, és felgyorsítja a marketinges befektetések megtérülését.

Esettanulmány letöltése
CopyCat
GHC Media
Pondres


Marketinganyagok
Marketinganyagok

Hatékony, megnyerő marketinganyagokkal növelhető a márka vonzereje és az eladások volumene. Védje márkáját és csökkentse a raktározási költségeket a Xerox weben keresztüli nyomtatási megoldásával, amely lehetővé teszi a marketinganyagok igény szerinti nyomtatását.

Esettanulmány letöltése
Kwik Kopy Fitzroy
La Imprenta Ya
RICG
Tranzakciós reklámanyagok
Tranzakciós reklámanyagok

Szokásos tranzakciós dokumentumait alakítsa hatékony marketinges eszközökké a havi számlákra és kivonatokra nyomtatott személyre szóló, célirányos reklámanyagok révén.

Esettanulmány letöltése
CDS Global
Latcham Direct
Earthcolor

Keressen meg minket


Információ az árakról

Testreszabható ajánlat
Korábban nem lehetséges munkákat végezhet el
Megoldások