Digitaaliset painosovellukset

Oikeanlaiset sovellukset voivat kasvattaa liiketoimintaasi ja liikevoittoasi.

Xeroxin edistyneen digitaalisen painotekniikan ja digitaalisten palvelujen avulla oikeanlaiset painosovellukset voivat kasvattaa liiketoimintaasi ja liikevoittoasi. Painosovelluksia varten kehitetyt kokonaisratkaisumme auttavat sinua laajentamaan asiakaskuntaasi ja vahvistamaan nykyisten asiakkaittesi uskollisuutta. Uusiin jännittäviin sovelluksiin kuuluvat muun muassa valokuvapainotuotteet, taitettavien pakkausten painatus, digitaalisten kirjojen Just-In-Time-pientuotanto, transaktionaaliset markkinointiviestintää sisältävät painotyöt, monikanavainen suoramarkkinointi ja verkosta painoon -toiminnan mahdollistama personoitu esitemateriaali.

Me autamme sinua yhdistämään oikeat painokoneet, työnkulut ja ohjelmistosovellukset (mukaan lukien muuttuva tieto) ja viimeistelylaitteet, jotta voit luoda liiketoimintaasi huimasti kasvattavia digitaalisia painosovelluksia.


Pakkauspainotuotanto
Pakkauspainotuotanto

Laajenna myyntimahdollisuuksiasi tuottamalla kohdennettuja erikoispakkauksia – ihanteellinen ratkaisu yksilöidyille markkinointituotteille, lääketeollisuuden pakkauksille, kauppaketjujen omille tuotteille ja näytepakkauksille. Xerox Automated Packaging Solution for iGen4® Press on tuotantolinjaan integroitu digitaalinen pakkausten painoratkaisu.
Lataa esite 

Katso videoita
De Budelse b.v.
Mediaware

Lataa tapaustutkimus
APIX
Graphic West Machinery
Kuvatuotteet
Kuvatuotteet

Kasvata kannattavaa liiketoimintaasi Xeroxin valokuvien julkaisuratkaisujen kuten valokuvakirjojen, korttien ja kalentereiden avulla. Liitä valokuvien julkaisusovellukset osaksi ydinliiketoimintaasi ja seuraa miten liikevoittosi kasvaa yhdessä kysynnän kanssa.

Katso videoita
ifolor
SendOutCards

Lataa tapaustutkimus
Access Co.
Copy General
De Budelse b.v.

Kirjat ja manuaalit
Kirjat ja manuaalit

Hyödy pienimääräisistä erikoispainosovelluksista kuten valokuvakirjoista, kuvastoista, manuaaleista ja oppikirjoista. Digitaalinen painatus on taloudellisesti erinomainen ratkaisu vastata näihin erikoistarpeisiin.

Lataa tapaustutkimus
Jubels b.v.
Pazazz
Printagraph
Suoramainonta
Suoramainonta

Pidä yhteyttä asiakkaisiisi kohdistetulla ja tarkoituksenmukaisella suoramarkkinoinnilla, joka vastaa kunkin asiakkaan yksilöllisiä kiinnostuksen kohteita ja tarpeita. Laadukas digitaalinen väripainatus ja yksilöinti parantavat vastausprosentteja ja kiihdyttävät markkinointi-investoinneista saatavaa tuottoa.

Lataa tapaustutkimus
CopyCat
GHC Media
Pondres


Markkinointimateriaali
Markkinointimateriaali

Tehokas ja vaikuttava markkinointimateriaali lisää brändin tunnettuutta ja kasvattaa myyntiä. Suojaa brändisi ja leikkaa varastointikustannuksia painamalla markkinointimateriaalia vain tarpeen mukaan Xeroxin verkosta painoon -ratkaisulla.

Lataa tapaustutkimus
Kwik Kopy Fitzroy
La Imprenta Ya
RICG
Transpromo
Transpromo

Muuta tavalliset transaktionaaliasiakirjat tehokkaiksi markkinointivälineiksi lisäämällä kuukausittaisiin laskuihin ja tiliotteisiin yksilöllisiä, kohdennettuja markkinointiviestejä.

Lataa tapaustutkimus
CDS Global
Latcham Direct
Earthcolor
Tuotevalikoiman mukautus
Mahdollistaa työt, joita et voinut tehdä aiemmin.
Näytä ratkaisut