Εφαρμογές Ψηφιακής Εκτύπωσης

Οι σωστές εφαρμογές που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί και να κερδοφορήσει.

Οι προηγμένες ψηφιακές υπηρεσίες και η τεχνολογία εκτύπωσης της Xerox δίνουν τη δυνατότητα για τις σωστές εφαρμογές εκτύπωσης ώστε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να δώσετε ώθηση στα κέρδη σας. Οι ολοκληρωμένες λύσεις μας για εφαρμογές εκτύπωσης θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε την πελατειακή σας βάση και να αυξήσετε την εμπιστοσύνη των υπαρχόντων πελατών με συναρπαστικές νέες δυνατότητες – μεταξύ των οποίων και εκτύπωση αναμνηστικών φωτογραφιών, εκτύπωση διπλωμένων χαρτονιών, έγκαιρη παραγωγή ψηφιακών βιβλίων μικρού τιράζ, εργασίες εκτύπωσης μεταβλητών δεδομένων με ενσωματωμένα διαφημιστικά μηνύματα, εκστρατείες direct mail για όλα τα μέσα και εξατομικευμένα διαφημιστικά έντυπα που είναι εφικτά με τη λειτουργία εκτύπωσης μέσω web.

α σας βοηθήσουμε να συνδυάσετε τα κατάλληλα μέσα, δηλ. εξοπλισμό εκτύπωσης, λύσεις ροής εργασιών και λογισμικού (συμπεριλαμβανομένων μεταβλητών δεδομένων) και εξοπλισμό τελικής επεξεργασίας, για να αναπτύξετε τις εφαρμογές ψηφιακής εκτύπωσης που θα οδηγήσουν τα κέρδη σας και θα εκτοξεύσουν την επιχείρησή σας σε νέα ύψη!


Εκτύπωση συσκευασιών
Εκτύπωση συσκευασιών

Επεκτείνετε τις ευκαιρίες σας παράγοντας στοχευμένες, εξειδικευμένες εκτυπωμένες συσκευασίες – που είναι ιδανικές για εξατομικευμένα εργαλεία προώθησης, φαρμακευτικά κουτιά, τρόφιμα με ιδιωτικές ετικέτες ή δείγματα προϊόντων. Xerox Automated Packaging Solution για το Πιεστήριο iGen4® αποτελεί μια ολοκληρωμένη, ψηφιακή λύση για την εκτύπωση συσκευασιών.
Λήψη φυλλαδίου 

παρακολουθήστε το βίντεο
De Budelse b.v.
Mediaware

λήψη μελέτης περίπτωσης
APIX
Graphic West Machinery
Φωτογραφικές εκδόσεις
Φωτογραφικές εκδόσεις

Μεγεθύνετε την εικόνα των κερδών σας προσφέροντας λύσεις φωτογραφικών εκδόσεων της Xerox, όπως φωτογραφικά λευκώματα, κάρτες και ημερολόγια. Ενσωματώστε τις εφαρμογές φωτογραφικών εκδόσεων στις βασικές σας δραστηριότητες και δείτε τα κέρδη σας να αυξάνονται παράλληλα με τη ζήτηση των πελατών.

παρακολουθήστε το βίντεο
ifolor
SendOutCards

λήψη μελέτης περίπτωσης
Access Co.
Copy General
De Budelse b.v.

Βιβλία Εγχειρίδια  Βιβλία & Εγχειρίδια
Βιβλία & Εγχειρίδια

Εκμεταλλευθείτε τις εξειδικευμένες εφαρμογές εκτύπωσης που απαιτούν εκτύπωση μικρών ποσοτήτων, μεταξύ των οποίων είναι τα φωτογραφικά λευκώματα, οι κατάλογοι, τα εγχειρίδια και τα εκπαιδευτικά εγχειρίδια. Η ψηφιακή εκτύπωση είναι η ιδανική λύση για την εκτύπωση μικρών τιράζ με χαμηλό κόστος για την ικανοποίηση αυτών των συγκεκριμένων αναγκών.

λήψη μελέτης περίπτωσης
Jubels b.v.
Pazazz
Printagraph
Direct mail
Direct Mail

Επικοινωνήστε με τους πελάτες μας μέσω ειδικών ταχυδρομικών αποστολών που απευθύνονται στις ατομικές τους ανάγκες και ενδιαφέροντα. Οι ψηφιακές εκτυπώσεις με χρώμα υψηλής ποιότητας και εξατομικευμένη εμφάνιση βελτιώνει τα ποσοστά ανταπόκρισης και επιταχύνει την απόδοση των επενδύσεών σας στο μάρκετινγκ.

λήψη μελέτης περίπτωσης
CopyCat
GHC Media
Pondres


Collateral
Διαφημιστικά έντυπα

τα συναρπαστικά και πανίσχυρα υλικά μάρκετινγκ βελτιώνουν τις πωλήσεις και την αντίληψη του κοινού για μια εμπορική ταυτότητα (brand). Προστατέψτε την εμπορική σας ταυτότητα και μειώστε το κόστος αποθήκευσης εκτυπώνοντας τα έντυπα μάρκετινγκ κατά ζήτηση σύμφωνα με τις ανάγκες σας με μια λύση εκτύπωσης μέσω web της Xerox.

λήψη μελέτης περίπτωσης
Kwik Kopy Fitzroy
La Imprenta Ya
RICG
Προωθητικά μεταβλητών δεδομένων
Προωθητικά μεταβλητών δεδομένων

μετατρέψτε τα συνηθισμένα έγγραφα μεταβλητών δεδομένων σε ένα αποτελεσματικό μέσο μάρκετινγκ, προσθέτοντας εξατομικευμένα, στοχευμένα προωθητικά μηνύματα σε μηνιαίους λογαριασμούς και δηλώσεις.

λήψη μελέτης περίπτωσης
CDS Global
Latcham Direct
Earthcolor

Επικοινωνία


Επικοινωνία online

Offering Customisation
Helping you do work you couldn't do before.
See customization solutions