Digitale print applikationer

De rigtige applikationer hjælper virksomheden med at vokse og skabe overskud.

Xerox' avancerede digitale printteknologi og -tjenester resulterer i de rigtige print applikationer, der får virksomheden til at vokse og øger indtjeningen. Vores totalløsning til print applikationer hjælper dig med at udvide kundebasen og øge loyaliteten fra eksisterende kunder med spændende nye tilbud - inklusive print af bevaringsværdige fotos, tynde foldekæsker, korte just-in-time produktionskørsler til digitale bøger, transaktionelle print opgaver med integrerede marketingmeddelelser, tværmediebaserede direct mail-kampagner og individuelt tilpasset marketingmateriale med web-til-print-funktionalitet.

Vi hjælper dig med at kombinere det rigtige print udstyr, løsninger til workflow og software (inklusive variable data), og efterbehandlingsudstyr til at skabe digitale print applikationer, der sikrer et overskud og sørger for, at virksomheden når nye højder!


Emballage
Emballage

Udvid dine muligheder ved at producere målrettet, specialiseret trykt emballage – ideel til individuelt tilpassede kampagneværktøjer, medicinalemballage, fødevarer med "private label" eller vareprøver. Xerox Automated Packaging Solution til iGen4® Press er en integreret, inline digital løsning til emballage print.
Indlæs brochure 

Se videoer
De Budelse b.v.
Mediaware

Download kundecase
APIX
Graphic West Machinery
Fotoprodukter
Fotoprodukter

Øg overskuddet på fotoprodukter ved at tilbyde Xerox-fotoproduktløsninger, f.eks. fotobøger, kort og kalendere. Ved at indlemme fotoprodukter som en del af jeres kerneforretning vil I opleve en stigning i overskuddet hånd i hånd med denne efterspørgsel.

Se videoer
ifolor
SendOutCards

Download kundecase
Access Co.
Copy General
De Budelse b.v.

Bøger og vejledninger
Bøger og vejledninger

Udnyt fordelen fra tilpassede print applikationer, der kræver korte kørsler med et lille antal, inklusive fotobøger, kataloger, manualer og lærerbøger. Digital print er perfekt til print af omkostningseffektive korte kørsler, der imødekommer specifikke behov.

Download kundecase
Jubels b.v.
Pazazz
Printagraph
Direct mail
Direct Mail

Skab forbindelse til dine kunder ved hjælp af meget målrettet, relevant mailing, der er stilet mod deres individuelle interesser og behov. Digital print med farve i høj kvalitet og individuel tilpasning forbedrer svarprocenter og sætter skub i afkastet på din marketinginvestering.

Download kundecase
CopyCat
GHC Media
Pondres


Marketingmateriale
Marketingmateriale

Effektive, overbevisende marketingmaterialer øger loyalitet over for brandet og salg. Beskyt dit brand, og reducer lageromkostninger ved at printe reklamemateriale efter behov med en web-til-print-løsning fra Xerox.

Download kundecase
Kwik Kopy Fitzroy
La Imprenta Ya
RICG
Salgsfremmende transaktioner
Salgsfremmende transaktioner

Forvandl almindelige transaktionelle dokumenter til et effektiv marketingværktøj ved at tilføje individuelt tilpassede, målrettede kampagner til månedlige regninger og opgørelser.

Download kundecase
CDS Global
Latcham Direct
Earthcolor
Offering Customisation
Vi hjælper dig med at udføre arbejde, som du ikke kunne udføre før.
Se løsninger