Pulserande, färggranna och innovativa: Xerox och Cirque du Soleil

Vårt partnersamarbete

När du ser en föreställning med Cirque du Soleil® tänker du förmodligen inte på hur de framställer sina dokument eller hur det dagliga företagsarbetet administreras. Cirque du Soleils öreställningar är fysiska, färggranna och respektingivande. Det krävs mycket planering, förberedelse och arbete bakom kulisserna för att konsekvent kunna ge en så förstklassig föreställning.

Medan akrobaterna övar på häpnadsväckande volter skapar kostymavdelningen de mest fantastiska kreationer, de konstnärliga ledarna tänker ut kommande föreställningar och marknadscheferna koordinerar kampanjer som ska sälja biljetter. Det är många fler inblandade och alla är beroende av dokument för att förmedla viktig information.

Det är därför som Cirque du Soleil väljer Xerox som den enda leverantören av kontorsutrustning och dokumentteknik och tjänster för sina Big Top- och Arena Touring-föreställningar i USA, Kanada och Europa. Vi sköter verksamheten bakom kulisserna så att Cirque du Soleil kan göra det som de är bäst på: Ge eleganta, magiska och fantastiska upplevelser till människor runtom i hela världen.Cirque du Soleil
Lösningen:
Xerox arbetar med Cirque du Soleil– på deras huvudkontor, filialer och Big Top- och Arena Touring-föreställningarna – för att effektivisera affärsprocesser och förenkla dokumenthanteringen. Förutom att tillhandahålla hanterade utskriftstjänster kommer vi att hjälpa till att utveckla anpassade kampanjer inom olika medier för att öka engagemanget och biljettförsäljningen.


Varumärket Cirque du Soleil ägs av Cirque du Soleil och används under licens.
Foton: : OSA Images Costumes Liz Vandal © 2009 Cirque du Soleil