Levendig, kleurrijk en innovatief: Xerox en Cirque du Soleil

Onze samenwerking

Als u een voorstelling van Cirque du Soleil® bezoekt, vraagt u zich vast niet af hoe ze hun documenten maken of hoe ze hun dagelijkse bezigheden organiseren. De shows van Cirque du Soleil’s zijn beweeglijk, kleurrijk en indrukwekkend. Om elke keer weer een fantastische show neer te zetten, wordt er achter de schermen hard gewerkt aan onder andere de planning en voorbereidingen.

Terwijl de acrobaten hun verbluffende stunts oefenen, bedenken de kostuumontwerpers de prachtigste kleding, vormen de artistiek directeurs ideeën voor toekomstige shows en voeren de marketingmedewerkers campagnes om de kaartverkoop te stimuleren. Er zijn nog veel meer mensen bij betrokken, maar zij zijn allemaal afhankelijk van documenten voor de communicatie van belangrijke informatie.

Daarom heeft Cirque du Soleil ervoor gekozen om Xerox aan te houden als exclusieve leverancier van kantoorapparatuur, documenttechnologieën en -services voor de rondreizende shows in de Big Top en in sportcomplexen in de Verenigde Staten, Canada en Europa. Wij zorgen voor de zaken achter de schermen, zodat de medewerkers van Cirque du Soleil zich kunnen richten op wat ze goed kunnen: het geven van stijlvolle, betoverende en fantastische voorstellingen aan mensen in verschillende werelddelen.Cirque du Soleil
De oplossing
Xerox werkt samen met Cirque du Soleil—op (op hun hoofdkantoor, satellietkantoren en in de rondreizende shows in de Big Top en in sportcomplexen) om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en documentbeheer te vereenvoudigen. Naast het feit dat we beheerde afdrukservices, bieden, helpen we bij de ontwikkeling van op maat gemaakte campagnes voor verschillende media, om zo meer naamsbekendheid te krijgen en de kaartverkoop te stimuleren.


Het handelsmerk Cirque du Soleil is eigendom van Cirque du Soleil en wordt onder licentie gebruikt.
Foto's: OSA Images Costumes Liz Vandal © 2009 Cirque du Soleil