Dynamisk, farverigt og innovativt: Xerox og Cirque du Soleil

Vores partnerskab

Når du oplever en forestilling med Cirque du Soleil®, tænker du sikkert ikke over, hvordan de opretter dokumenter eller administrerer deres daglige arbejdsopgaver. Cirque du Soleil shows er overvældende, farverige og imponerende. Det kræver meget planlægning, forberedelse og arbejde bag kulisserne for at blive ved med at levere disse fantastiske forestillinger.

Mens akrobaterne øver sig på deres fantastiske bedrifter, udtænker kostumedesignerne utrolige ensembler, de kunstneriske direktører konceptualiserer nye shows, og marketingfolkene koordinerer kampagner, der skal øge billetsalget. Der er mange andre involveret, men de er alle afhængige af dokumenter til at kommunikere vigtige oplysninger.

Det er derfor, Cirque du Soleil vælger Xerox til at være eksklusiv leverandør af kontorudstyr, dokument-teknologi og tjenester for deres Big Top-shows og Arena-turnéer i USA, Canada og Europa. Vi tager os af kontoropgaverne bag kulisserne, så Cirque du Soleil kan gøre det, de er bedst til: Give folk over hele verden elegante, magiske og fantastiske oplevelser.Cirque du Soleil
Løsningen
Xerox vil arbejde sammen med Cirque du Soleil - i deres hovedkvarterer, satellitkontorer og på deres Big Top-shows og Arena-turnéer - for at strømline deres arbejdsprocesser og forenkle administrationen af dokumenter. Udover at levere administrerede udskriftstjenester hjælper vi med at udvikle tilpassede kampagner på tværs af medier for at skabe mere engagement og øge billetsalget.


Varemærket Cirque du Soleil, ejes af Cirque du Soleil og bruges under licens.
Billeder: OSA Images Costumes Liz Vandal © 2009 Cirque du Soleil