En verden gjort enklere ... av Xerox

A world made simpler...by Xerox

> se video

Den eneste som er forutsigbart når det gjelder forretningslivet, er at det er fundamentalt uforutsigbart. Det er uoversiktlig og i konstant endring – noen ganger er det tilfeldig, andre ganger planlagt. En ting bedrifter som lykkes gjør for å navigere seg gjennom denne uforutsigbarheten, er å sørge for at teknologien, programvaren og arbeidsprosessene som utgjør kjernen i organisasjonen, fungerer så effektivt som mulig. Ingen forstår dette bedre enn Xerox. Vi er verdens ledende selskap når det gjelder forretningsprosesser og dokumenthåndtering. Vår teknologi, ekspertise og våre tjenester hjelper bedriften din å fungere mer effektivt, uavhengig av omstendighetene.

Med Xerox som kjerne i selskapet, er du klar for å gå løs på selve jobben.

Våre forpliktelser
Som bedrift er vi opptatt av å opptre på en ansvarlig måte både i lokalmiljøene og landene vi opererer i. Det er to gode grunner til det – en grunntanke om at dette er en den riktige måten å opptre på og like viktig, troen på at det å oppføre seg riktig, vil gagne selskapet vårt.
Innovasjon
Miljø
Samfunnet
Helt fra vi oppfant xerografien til oppkjøpet av Affiliated Computer Services, Inc. (ACS), har vi tatt modige avgjørelser som endrer forretningslandskapet og frigir ressursene dine slik at du kan fokusere på det som er viktig for deg: nemlig din bedrift.
Informasjon om selskapet

Med hovedkontor i Norwalk, CT, USA og 140 000 ansatte i 180 land, er vi aldri langt unna. Som et selskap med en omsetning på $ 22 milliarder, er vi verdens ledende selskap når det gjelder forretningsprosesser og dokumenthåndtering. Vi tilbyr ekte totalløsninger, fra håndtering av Back-office til utskrift av dokumenter, slik at du kan drive bedriften og håndtere nødvendig informasjon.

Info for investorer
Årsrapporter

Karrieremuligheter
Ledige stillinger i Xerox