Een wereld gemakkelijker gemaakt…door Xerox

A world made simpler...by Xerox

> bekijk video

Een ding over zaken doen staat vast: je kunt er geen staat op trekken. Zaken doen is ongeordend en continu aan wijzigingen onderhevig, soms per ongeluk, soms met opzet. Eén ding dat succesvolle ondernemingen doen om door deze onvoorspelbaarheid te navigeren, is zorgen dat de technologie, software en werkprocessen die de ruggengraat van hun organisaties vormen zo effectief en efficiënt mogelijk functioneren. Niemand begrijpt dat beter dan Xerox. Wij zijn 's werelds toonaangevende onderneming op het gebied van Business Process Management en documentbeheer. Onze technologieën, expertise en dienstverlening maken het mogelijk voor uw onderneming om efficiënter en effectiever te werken, ongeacht de situatie.

Met Xerox in het hart van uw onderneming bent u klaar voor de praktijk.

Onze toewijding
Wij maken ons er hard voor dat wij ons maatschappelijk verantwoord gedragen binnen de gemeenschappen en landen waarin we actief zijn. Hiervoor zijn twee voorname redenen: onze visie dat een goede burger te zijn de enige juiste manier is om ons op te stellen t.o.v. onze omgeving en een even belangrijke visie dat goed gedrag ook goed is voor onze onderneming.
Innovatie
Milieu
Maatschappelijk verantwoord
Vanaf de uitvinding van de xerografie tot onze verwerving van Affiliated Computer Services, Inc. (ACS), hebben we voortdurend grote stappen gemaakt in het veranderen van zakelijke omgevingen en het vrij maken van uw middelen om ervoor te zorgen dat u zich kunt richten op hetgeen waar het werkelijk om draait: de kernactiviteiten van uw onderneming.
Bedrijfsinformatie

Met het hoofdkantoor in Norwalk (CT) en meer dan 140.000 medewerkers in 180 landen zijn we nooit ver verwijderd van uw onderneming. Als onderneming goed voor bijna 22 miljard dollar zijn we 's werelds toonaangevende onderneming op het gebied van Business Process Management en documentbeheer. We leveren echte 'end-to-end' oplossingen, van back-office ondersteuning tot afdruk, om u te helpen uw bedrijf te voeren en informatie te beheren.

Informatie voor investeerders
Jaarverslagen

Vacatures
Banen bij Xerox