Xerox Mobile Xerox Home Page


Del denne siden:

Xerox' mobile løsninger

Enten det gjelder de mobile arbeiderne i nettverket eller utenfor bedriftens brannvegg, gjør vi mobil virksomhet enklere, sikrere og mer praktisk. Xerox Mobile gir deg et bredt spekter av unike mobile tilbud og tjenester fra Xerox og våre partnere.   


Styrte mobile løsninger

Flere og flere bedrifter utstyrer sine mobile arbeidere med trådløse enheter og applikasjoner som hjelper dem å få tilgang til informasjon fra hvor som helst. Nå må disse bedriftene finne en effektiv måte å håndtere de mobile løsningene på for å redusere kostnadene, gjennomføre sikkerhetsrutiner og sørge for at sluttbrukerne får en optimal opplevelse. Og da henvender de seg til ekspertene for å få hjelp.

Vis løsninger
Xerox Enterprise Print Services med Remote and Mobile Service

Ved å utvide våre styrte utskriftstjenester til å omfatte den virtuelle arbeidsstokken, kan både fjernarbeidere og mobile arbeidere søke etter tilgjengelige nettverksskrivere, be om service, bestille forbruksartikler, sende seg selv instruksjoner for skriverinstallasjon og skanne dokumenter via vår sikre Enterprise Print Services-portal fra alle håndholdte enheter. Mobile arbeidere kan sende viktige dokumenter til utskrift på kontoret når de er på reise, uten å måtte åpne eller koble den bærbare datamaskinen til nettverket. De sender ganske enkelt filene til utskrift fra sine håndholdte enheter.

På kontoret

Antall arbeidere som ikke er fysisk bundet til skrivebordet sitt, har økt dramatisk. Bedrifter trenger sikre, enkle og praktiske måter å støtte de mobile arbeidstakerne på.

Vis løsninger
Xerox PrintBack

Du bruker allerede en skriver med din stasjonære eller bærbare datamaskin. Nå som du også har en smarttelefon og/eller et nettbrett som du bruker i arbeidet. Med Xerox PrintBack kan du utvide utskriftsressursene til datamaskinen til iOS og Android™-baserte smarttelefoner og nettbrett.

Xerox® mobil utskriftsløsning

Gjør mobil virksomhet enklere, sikrere og mer praktisk og sørg for at bedriftsdokumentene er sikre, mens du skriver ut fra en smarttelefon eller elektronisk enhet. Du trenger ikke å laste ned tunge drivere, verktøy eller programvare med denne e-postaktiverte løsningen for bedrifter.

Xerox Mobile Express Driver™

For å skrive ut fra PCen laster du bare ned én skriverdriver og du er klar uansett hvor jobben måtte bringe deg. Xerox Mobile Express Driver er én enkelt universalskriverdriver du kan laste ned til PCen og skrive ut på alle PostScript-skrivere i nettverket, også de som er laget av andre produsenter.

Secure Access Unified ID System™

Sørg for at de mobile arbeiderne slipper skriver- og sikkerhetsproblemer når du integrerer Xerox' multifunksjonsskriver med din eksisterende løsning for studentkort eller ID-kort. La fjernarbeidere og studenter sende dokumenter til en sentralisert utskriftsserver og aktivere jobben sin ved å trekke ID-kortet gjennom en magnetkortleser eller berøringsfri leser for godkjenning. Dermed får brukerne en rask, enkel og sikker tilgang til dokumenter når de måtte trenge det.