Xerox Mobile Xerox Home Page


Deel deze pagina:

Mobiele oplossingen van Xerox

Of uw mobiele werknemers zich nu binnen het netwerk of buiten de firewall van het bedrijf bevinden, Xerox maakt mobiel zakendoen eenvoudiger, gemakkelijker en veiliger. Xerox Mobile biedt u een gevarieerde en unieke set mobiele producten en diensten van Xerox en onze Xerox Business Innovation Partners.   


Beheerde mobiele oplossingen

Steeds meer bedrijven maken gebruik van draadloze apparaten en toepassingen die hun mobiele werknemers in staat stellen om overal toegang te krijgen tot informatie. Deze bedrijven moeten hun mobiele oplossingen effectief beheren om hun kosten te verlagen, de naleving van hun beveiligingsbeleid af te dwingen en een optimale ervaring voor de eindgebruiker te bieden. Op zoek naar oplossingen doen ze een beroep op specialisten op het vlak van beheerde services.

Oplossingen tonen
Xerox Enterprise Print Services met externe en mobiele service

Door onze Managed Print Services ook ter beschikking te stellen aan virtuele medewerkers kunnen externe en mobiele medewerkers zoeken naar beschikbare netwerkprinters, service aanvragen, verbruiksartikelen bestellen, zichzelf printerinstallatie-instructies toesturen en documenten scannen via ons beveiligde Enterprise Print Services-portal, en dat allemaal vanaf een willekeurig mobiel apparaat. Onderweg kunnen mobiele medewerkers belangrijke documenten versturen naar een printer op kantoor, zonder dat ze daarvoor hun laptop hoeven te openen of te verbinden met het netwerk. Ze gebruiken gewoon hun mobiele apparaat om bestanden naar de printer te versturen.

Op kantoor

Het aantal werknemers dat niet gebonden is aan een fysiek bureau is drastisch toegenomen. Bedrijven hebben behoefte aan veilige, eenvoudige en handige manieren om hun mobiele medewerkers te ondersteunen.

Oplossingen tonen
Xerox PrintBack

U gebruikt reeds een printer in combinatie met uw desktop of laptop computer. Nu beschikt u ook over een smartphone en/of tablet voor uw werk. Met Xerox PrintBack kunt u de printmogelijkheden van uw computer uitbreiden naar uw iOS en Android™ smartphones en tablets.

Xerox® Mobile Print Solution

Maak het mobiel afdrukken van uw zakelijke documenten eenvoudiger, handiger en veiliger door ze af te drukken vanaf een smartphone of elektronisch apparaat. U hoeft geen drivers, tools of software te downloaden dankzij deze op e-mail gebaseerde oplossing voor het bedrijfsleven.

Xerox Mobile Express Driver™

Om vanaf uw PC naar een willekeurige plek af te drukken, hoeft u enkel een printerdriver te downloaden. Daarna kunt u overal afdrukken, waar u ook voor uw werk naartoe moet. De Xerox Mobile Express Driver is een universele printerdriver die u naar uw PC kunt downloaden en waarmee u kunt afdrukken naar elk willekeurig PostScript-apparaat binnen uw netwerk, waaronder printers van andere fabrikanten.

Geïntegreerd ID-systeem voor beveiligde toegang™

Wanneer u uw multifunctionele Xerox printer integreert met uw bestaande ID-pasoplossing voor medewerkers/studenten behoren technische en beveiligingskwesties tot het verleden voor uw mobiele gebruikers. Externe medewerkers en studenten kunnen documenten naar een centrale printserver versturen en hun opdracht op het apparaat activeren met behulp van hun magneetkaart of ID-pas voor verificatie. Dit geeft gebruikers snel, gemakkelijk en veilig toegang tot hun documenten, waar ze die ook nodig hebben.