Xerox Mobile Xerox Home Page


Del denne side:

Mobilløsninger fra Xerox

Hvad enten det er til jeres mobile medarbejdere på netværket eller uden for firmaets firewall, gør vi fjernarbejdet nemmere, sikrere og mere praktisk. Xerox Mobile er et varieret og enestående udvalg af mobilløsninger og -tjenester fra Xerox og vores innovative Xerox-erhvervspartnere.   


Managed mobilløsninger

Flere og flere virksomheder stiller trådløst udstyr og trådløse applikationer til rådighed for deres mobile medarbejdere, så de har adgang til information, uanset hvor de befinder sig. Nu er virksomhederne nødt til at sørge for effektiv management af deres mobilløsninger for at reducere omkostningerne, håndhæve sikkerhedspolitikker og give slutbrugerne en optimal oplevelse. Derfor er de begyndt at henvende sig til eksperter i managed services for at få løsninger.

Se løsninger
Xerox Enterprise Print Services med fjern- og mobilservice

Når en virksomhed anvender vores Managed Print Services til sine virtuelle medarbejdere, kan fjernbaserede og mobile medarbejdere søge efter ledige netværksprintere, tilkalde service, bestille forbrugsstoffer, sende anvisninger til printerinstallation til sig selv og scanne dokumenter via vores Enterprise Print Services-portal fra alle typer af mobiludstyr. Mobile medarbejdere kan sende vigtige dokumenter til printere på kontoret, mens de er på farten, uden overhovedet at starte eller slutte deres bærbare til netværket. De sender ganske enkelt de filer, der skal printes, via deres mobiludstyr.

På kontoret

Antallet af medarbejdere, som ikke længere er bundet til et fysisk skrivebord, er steget drastisk. Virksomhederne har brug for sikre, nemme og praktiske måder, hvorpå de kan understøtte deres mobile medarbejdere.

Se løsninger
Xerox PrintBack

Du bruger allerede en printer til din desktop- eller laptop-computer. Nu har du tilføjet en smartphone og / eller tablet til dit arbejdsliv. Med Xerox PrintBack kan du udvide udskrivningsfunktionaliteten på din computer til dine iOS- og Android™-baserede smartphones og tablets.

Xerox® Mobile Print Solution

Gør det nemmere og mere praktisk at printe mobilt, og beskytter jeres forretningsdokumenter, når medarbejderne printer fra smartphones og andet elektronisk udstyr. Med denne e-mail-baserede erhvervsløsning er der ingen besværlige drivere, programmer eller software, der skal downloades.

Xerox Mobile Express Driver™

For at sende dokumenter fra en pc til en printer stort set hvor som helst skal der blot downloades én printerdriver – så du kan tage af sted på arbejdet, uanset hvor det måtte være. Xerox Mobile Express Driver er én universel printerdriver, som du downloader på din pc og anvender til at printe på enhver PostScript-maskine i jeres netværk (også printere af andre mærker).

Secure Access Unified ID System™

Gør jeres mobile medarbejdere fri af printere og problemer med sikkerheden ved at integrere jeres Xerox-multifunktionsprinter med jeres nuværende løsning til id-kort til medarbejdere/studerende. Gør det muligt for mobile medarbejdere og studerende at sende dokumenter til en central printserver og aktivere printopgaven ved at køre deres id-kort gennem en kortsluse (magnetstribe eller nærhedsføler) som legitimation. Dermed får brugerne nem, hurtig og sikker adgang til dokumenter, når som helst de har brug for dem.