Egy egyszerűbb világ… hála a Xeroxnak.

A world made simpler...by Xerox

> Videó megtekintése

A vállalkozások életében csak egy dolog látható előre: az, hogy alapvetően minden bizonytalan. Az üzleti élet nehezen megjósolható és folyton változik – ezek a változások néha véletlenszerűek, néha tervezettek. A sikeres cégek egyvalamit tehetnek, hogy az előre nem látható események tengerében biztonsággal előrejussanak: biztosítaniuk kell, hogy a szervezet vázát alkotó technológia, szoftverek és munkafolyamatok olyan hatékonyan működjenek, amennyire csak lehetséges. Ezt a követelményt senki nem érti meg jobban, mint a Xerox. Világelsők vagyunk az üzleti folyamatok és a dokumentumok kezelésében . Technológiánk, szaktudásunk és szolgáltatásaink segítségével az Ön cége is bármilyen helyzetben hatékonyabban működhet.

Cége a Xeroxra támaszkodva készen áll arra, hogy megfeleljen az üzleti világ legkeményebb kihívásainak.

Elkötelezettségünk
Szilárdan hiszünk a vállalati felelősségvállalás fontosságában. Hasznára kívánunk lenni a közösségeknek és az országoknak, amelyekben cégünk működik. Erre alapvetően két okunk is van, hiszünk abban, hogy a vállalati felelősségvállalás útja a helyes út; és hiszünk abban is, hogy a megfelelő üzleti magatartás üzleti sikereinket is előmozdítja.
Innováció
Környezet
Vállalati felelősségvállalás
A fénymásolás feltalálásától kezdve az Affiliated Computer Services, Inc. (ACS) felvásárlásáig számos, az üzleti életet felforgató, bátor lépést tettünk meg, és segítünk Önnek abban, hogy figyelmét a legfontosabbra, a valódi üzletre összpontosíthassa.
A vállalat adatai

Központunk Norwalkban, Connecticutban található, 140 ezer alkalmazottunk van 180 országban: soha nem vagyunk messze az Ön irodájától sem. A 22 milliárd USD-t közelítő árbevételünkkel világelsők vagyunk az üzleti folyamatok és a dokumentumok kezelése terén. Valódi, végpontok közötti megoldásokat kínálunk, és az irodai háttér támogatásától a nyomtatott oldalakig mindenben segítjük cége működését és az információk kezelését.

Developing Markets Operations (DMO)
A Xerox Developing Markets Operations (DMO)arra törekszik, hogy segítsen növekedést elérni a fejlodo piacok vállalatainak, beleértve Latin-Amerikát, a Közel-Keletet, Afrikát, Közép-és Kelet-Európát, az eurázsiai országokat, Indiát és Oroszországot. Ügyfeleinknek teljes köru hozzáférést biztosítunk a Xerox teljes termékportfoliójához, kellékeihez és szolgáltatásaihoz üzlethálózatunkon, leányvállalatainkon és viszonteladóinkon keresztül a régió több mint 140 országában. A Xerox DMO-t ugyanazon alapelvek és értékek vezérlik, mint cégünk egészét.

Central and Eastern Europe, Israel and Turkey (CIT)
A CIT végzi a Xerox operációk vezetését Közép-és Kelet-Európában, vagyis Lengyelországban, Magyarországon , Csehországban , Szlovákiában, Szlovéniában , Horvátországban, Romániában és a Moldovai Köztársaságban. Szintén a CIT szolgál felsovezetéssel az Izraeli és Törökországi operációk számára. Cégünk direkt és indirekt módon, bovülo viszonteladói és partnerhálózatunkon keresztül értékesít .

Befektetői kapcsolatok
Éves jelentések

Álláslehetőségek
Xerox-munkaajánlatok