Maailmasta helpompi... Xeroxin avulla

A world made simpler...by Xerox

> katso video

Ainoa asia, joka yritystoiminnassa on ennakoitavissa on sen ennakoimattomuus. Muutoksia tapahtuu jatkuvasti – joskus vahingossa, joskus suunnitellusti. Menestyvät yritykset pyrkivät selviytymään ennakoimattomuudesta varmistamalla, että toiminnan perustana olevat teknologia, ohjelmistot ja työprosessit ovat mahdollisimman tehokkaita. Xerox ymmärtää tämän asian tärkeyden paremmin kuin kukaan muu. Olemme maailman johtava yritys liiketoiminnan prosessien ja asiakirjanhallinnan alueella. Luomme asiakirjateknologiaa ja -palveluja, joiden avulla yritykset voivat toimia tehokkaammin kaikissa olosuhteissa.

Kun Xerox on mukana yrityksenne toiminnassa, voitte keskittyä todelliseen liiketoimintaan.

Sitoumuksemme
Uskomme vahvasti yritysten yhteiskuntavastuuseen ja toimimme sen mukaisesti niissä maissa ja yhteisöissä, joissa operoimme. Taustalla on tärkeitä syitä: yhteisöllisyys ja yhteiskuntavastuu ovat oikea tapa toimia; ja oikeanlainen toiminta on hyväksi liiketoiminnallemme.
Innovaatio
Ympäristö
Yhteiskunta
Aina xerografian keksimisestä Affiliated Computer Services, Inc:n ostoon asti olemme tehneet rohkeita aloitteita yritysten toimintaedellytysten parantamiseksi ja resurssien vapauttamiseksi kaikkein tärkeimpään: yritysten ydintoimintaan.
Yrityksen tiedot

Xeroxin pääkonttori on Norwalkissa, Connecticutin osavaltiossa. Yrityksellä on 140 000 työntekijää 180 maassa, joten olemme aina lähellä yritystäsi. Lähes 23 miljardin dollarin liikevaihdolla olemme maailman johtava yritys liiketoiminnan prosessien ja asiakirjanhallinnan alueella. Tarjoamme todella kattavia ratkaisuja backoffice-tuesta tulostukseen. Autamme yrityksesi operatiivisessa toiminnassa ja tiedonhallinnassa.

Tietoa sijoittajille
Vuosikertomukset

Työpaikat
Työpaikkoja Xeroxilla