Luo vihreä toimisto

Sitoutumiseemme kestävään kehitykseen kuuluu auttaa asiakkaitamme löytämään viisaita ja nopeita tapoja tehdä työtä niin, että siitä hyötyy sekä yrityksen tulos että ympäristö. Työntekijät ja esimiehet voivat yhteistuumin kehittää toimistoa vihreämmäksi ja nivoa kestävän kehityksen osaksi yrityksen DNA:ta.
Xeroxin seitsemän neuvoa kohti vihreämpää toimistoa (PDF)
Toimivat ympäristöratkaisut (PDF)
Video: Saavuta mitattavia vähennyksiä toimiston kuluissa, kulutuksessa ja jätteessä

Seitsemän askelta kohti vihreätä toimistoa
 1. Käytä sähköisiä työkaluja: ohjelmistoja, jotka yksinkertaistavat asiakirjojen käyttöä, ja ilmaisia online-työkaluja, jotka yksinkertaistavat viestintää.
  • Säästä manuaalisiin paperipohjaisiin prosesseihin kuluvaa aikaa ja energiaa työnkulun hallintaohjelmistojen ja yhteistoimintatyökalujen avulla. Xerox DocuShare yhdessä skannaustoiminnolla varustettujen monitoimilaitteiden kanssa vähentävät asiakirjojen tuottamiseen, arkistointiin ja jakamiseen liittyviä kustannuksia.
  • Lähetä ja vastaanota tietoa sähköisesti helppokäyttöisen eCommerce- ja ilmaisen Account Management -työkalun avulla. Nämä mahdollistavat Xerox-laitteiden ja -sopimusten hallinnan, mittarilukemien lähettämisen, ostotilausten tekemisen ja laskujen maksamisen verkossa.
  Sisällönhallintaohjelmisto Xerox DocuShare
  Toimiston ohjelmistoratkaisuja

 2. Käytä paperia viisaasti. Tulosta paperin molemmille puolille. Tulosta monta sivua samalle arkille ja tulosta vain kulloinkin tarvitsemasi määrä. Käytä ympäristöystävällistä paperia, jossa on käytetty vain puolet siitä puumäärästä, joka tarvitaan tavallisen paperin tuottamiseen. Tulosta paperille, joka on luokiteltu kestävän metsänhoidon standardien mukaiseksi, tai käytä uusiopaperia.
  Juliste: viisi vihjettä vihreän paperin käyttöön (PDF)

 3. Kierrätä käyttämäsi paperi. Sijoita eri puolille toimistoa paperinkeräysastioita kierrätystä tai uudelleenkäyttöä varten. Paperinvalmistajat säästävät 3,5 tonnia neitsytkuitua jokaista kierrätysmateriaalitonnia kohden.
  Xeroxin paperiopas (PDF)

 4. Kurkota kohti ENERGY STAR -tähteä. Vaihda vanhat tuotteet uusiin, tehokkaisiin järjestelmiin ja säästöä kertyy.
  Xeroxin ENERGY STAR -luokitellut tuotteet: 1.4.2007 lähtien

 5. Vaihda kopiokoneet ja tulostimet monitoimilaitteisiin. Yksi laite, joka kopioi, tulostaa, skannaa ja faksaa, käyttää puolet siitä energiamäärästä, jonka erilliset laitteet tarvitsevat.
  Xerox-monitoimilaitteet

 6. Älä heitä pois tyhjiä värikasetteja. Palauta kasetit Xeroxille uudelleenkäyttöä ja kierrätystä varten. Postimaksu on maksettu. Tai harkitse kasetitonta värivahaa käyttävän tulostimen tai monitoimitulostimen hankkimista. Ne tuottavat noin 90 % vähemmän jätettä kuin vastaavat värikasetteja käyttävät lasertulostimet.
  Kierrätä Xerox-tarvikkeet

 7. Pyri käyttämään toimistolaitteita, jotka voidaan kunnostaa tai kierrättää. Xerox-laitteiden suunnittelussa on otettu huomioon kierrättäminen ja uudelleenkäyttö.
  Tuotteiden uudelleenkäyttö