Skab det grønne kontor

Vores målsætning om bæredygtighed hos Xerox omfatter også, hvordan vi kan hjælpe jer med at finde smartere og hurtigere måder at arbejde på, og med at forbedre bundlinjen og miljøet. Vi kan give ideer til medarbejdere og ledelsen i jeres virksomhed, så I kan gøre kontoret grønt og gøre bæredygtighed til en naturlig del af driften.
7 tip fra Xerox til det grønne kontor (PDF)
Miljøvenlige løsninger, der fungerer (PDF)
Video: Målbar reduktion i omkostninger, forbrug og affald på kontoret

7 tip til det grønne kontor
 1. Arbejd elektronisk: brug softwareprogrammer til enklere brug af dokumenter og gratis programmer på nettet til enklere måder at kommunikere på.
  • Brug mindre tid og energi på manuelle, papirbaserede processer ved hjælp af software og samarbejdsprogrammer til workflowstyring. Med Xerox DocuShare, kombineret med MFP'er med scannerfunktionalitet, undgås omkostningerne til oprettelse, lagring og forsendelse af papirbaserede dokumenter.
  • Send og modtag information elektronisk med yderst brugervenlige internetløsninger til e-handel og gratis kontostyring, der hjælper med at holde styr på jeres Xerox-udstyr og -kontrakter, send tælleraflæsninger og indkøbsrekvisitioner på nettet, betal fakturaer på nettet mv.
  Xerox DocuShare Enterprise Content Management-software
  Se kontorsoftwareløsninger

 2. Brug papir med omtanke. Udskriv på begge sider af papiret (også kaldet "dupleks" eller 2-sidet udskrivning). Udskriv flere billeder på hver side, og udskriv kun det nødvendige antal, og når der er brug for det. Brug miljørigtigt papir som f.eks. Xerox High Yield Business-papir, der kun kræver halvt så mange træer at fremstille som almindeligt papir. Udskriv på papir fra bæredygtig skovdrift eller med indhold af genbrugspapir.
  Plakat: 5 tip til miljøvenlig papirbrug (PDF)

 3. Bortskaf brugt papir til genbrug. Placer papirgenbrugsspande på kontoret til bortskaffelse af papir til genvinding. For hvert ton genbrugspapir, som papirproducenterne anvender, spares der 3,5 t nye papirfibre.
  Referencevejledning til Xerox-papir (PDF)

 4. Vælg ENERGY STAR-produkter. Opgrader gamle produkter med nye og mere effektive systemer, og spar penge.
  ENERGY STAR-mærkede Xerox-produkter 4. januar 2007 til i dag

 5. Udskift kopimaskiner eller printere med multifunktionsmaskiner, der klarer det hele. En multifunktionsmaskine, der kopier, printer, scanner og faxer, bruger kun halvt så meget energi som de forskellige maskiner til sammen.
  Xerox-multifunktionsprintere

 6. Undlad at bortskaffe tomme tonerpatroner som affald. Returner brugte tonerpatroner til genvinding hos os. Portoen er forudbetalt. Eller vælg en printer eller MFP med solid ink uden patroner, hvilket giver ca. 90% mindre affald sammenlignet med tilsvarende farvelaserprintere.
  Genvinding af Xerox-forbrugsstoffer

 7. Vælg kontormaskiner, der er konstrueret med henblik på genoparbejdning eller genanvendelse. Xerox-maskiner er konstrueret med henblik på genoparbejdning eller genanvendelse efter endt levetid.
  Produkter konstrueret til at blive genanvendt