Ο κόσμος γίνεται πιο απλός...με την Xerox

A world made simpler...by Xerox

> παρακολούθηση βίντεο

Το μόνο στοιχείο του επιχειρηματικού περιβάλλοντος που μπορεί να προβλεφθεί, είναι ότι κατά βάση είναι απρόβλεπτο. Είναι σύνθετο και μεταβάλλεται συνεχώς - κάποιες φορές τυχαία, κάποιες φορές βάσει σχεδίου. Ένα πράγμα που κάνουν οι επιτυχημένες επιχειρήσεις για να αντιμετωπίσουν αυτήν την αδυναμία προβλέψεων είναι να διασφαλίζουν την πιο αποδοτική και αποτελεσματική λειτουργία της τεχνολογίας, του λογισμικού και των διαδικασιών εργασίας που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά των οργανισμών τους. Κανείς δεν το κατανοεί αυτό καλύτερα από τη Xerox. Είμαστε η κορυφαία στον κόσμο εταιρεία διαχείρισης επιχειρησιακών διαδικασιών και εγγράφων. Οι τεχνολογίες μας, η εξειδίκευσή μας και οι υπηρεσίες μας επιτρέπουν την πιο αποδοτική και αποτελεσματική λειτουργία της επιχείρησής σας, σε κάθε είδους κατάσταση.

Με τη Xerox στην καρδιά της εταιρείας σας, είστε έτοιμοι να αναμετρηθείτε με τον κόσμο της πραγματικής επιχειρηματικής δράσης.

Οι δεσμεύσεις μας
Πιστεύουμε ακράδαντα στην ανάγκη να συμπεριφερόμαστε υπεύθυνα ως ενσυνείδητοι εταιρικοί πολίτες στις κοινότητες και στις χώρες όπου δραστηριοποιούμαστε. Υπάρχουν γι' αυτό δύο γενικοί λόγοι - η πεποίθηση ότι η κοινωνική ευθύνη είναι ο σωστός τρόπος συμπεριφοράς και η εξίσου σημαντική πεποίθηση ότι η σωστή συμπεριφορά είναι ωφέλιμη για την επιχείρησή μας.
Καινοτομία
Περιβάλλον
Κοινωνική ευθύνη
Από την εφεύρεση της ξηρογραφίας έως την εξαγορά εκ μέρους μας της Affiliated Computer Services, Inc. (ACS), πραγματοποιούμε τολμηρές κινήσεις που αλλάζουν το επιχειρηματικό τοπίο και απελευθερώνουν τους πόρους σας ώστε να εστιάζετε σε αυτό που έχει πραγματικά σημασία: την πραγματική σας επαγγελματική δραστηριότητα.
Πληροφορίες για την εταιρεία

Με έδρα στο Norwalk, CT, και με 140.000 εργαζόμενους σε 180 χώρες, δεν είμαστε ποτέ μακριά από την επιχείρησή σας. Ως εταιρεία που προσεγγίζει τα 22 δις $, είμαστε οι κορυφαίοι παγκοσμίως στο χώρο της διαχείρισης επιχειρησιακών διαδικασιών και εγγράφων. Παρέχουμε πραγματικά ολοκληρωμένες λύσεις, από την υποστήριξη των τμημάτων διεκπεραίωσης έως την εκτυπωμένη σελίδα, οι οποίες σάς διευκολύνουν στη λειτουργία της επιχείρησής σας και στη διαχείριση των πληροφοριών.

XEROX HELLAS

Η XEROX HELLAS από το ίδρυσή της το 1972, οδηγεί την Ελληνική αγορά στους δρόμους της τεχνολογικής εξέλιξης με πρωτοποριακά προϊόντα, τεχνολογίες και σύγχρονους τρόπους ποιοτικού Management. Δραστηριοποιείται στον ευρύτερο κλάδο της πληροφορικής. Διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη και καινοτόμο μηχανημάτων και λογισµικών για τη διαχείριση και παραγωγή εγγράφων, καθώς και ένα ευρύ φάσµα υπηρεσιών που συμπεριλαμβάνουν συμβουλευτικές υπηρεσίες, ψηφιοποίηση εγγράφων, διαχείριση περιεχομένου και υπηρεσίες outsourcing. Απασχολεί 130 ανθρώπους, εκπαιδευομένους σε όλους τους τομείς προϊόντων, υπηρεσιών και διοίκησης. Διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων και τεχνικής εξυπηρέτησης που καλύπτει όλη την Ελλάδα µέσω 22 αντιπροσώπων και πολλών μεταπωλητών. Θεωρώντας τη μέριμνα για το περιβάλλον ως μια από τις θεμελιώδεις αρχές της, η XEROX αντιμετωπίζει κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων της µε υπεύθυνο τρόπο, ώστε να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Επενδυτικές σχέσεις
Ετήσιες εκθέσεις

Καριέρες
Θέσεις εργασίας στη Xerox