En enklere verden…takket være Xerox

A world made simpler...by Xerox

> se video

Det, man kan sige med sikkerhed om at drive virksomhed, er, at man ikke kan sige noget med sikkerhed. Der er ingen regelmæssighed, og tingene forandrer sig konstant – nogle gange utilsigtet, andre gange bevidst. Det, som succesrige virksomheder gør for at gardere sig mod det uventede, er at sikre sig, at teknologien, softwaren og arbejdsprocesserne, som virksomheden er afhængig af, fungerer så effektivt som muligt. Og det er der ingen, der ved bedre end Xerox. Vi er verdens førende leverandør af løsninger til styring af forretningsprocesser og dokumenter. Vores teknologier, ekspertise og serviceydelser gør det muligt for jer at drive jeres virksomhed bedre og mere effektivt under alle forhold.

Med Xerox som den centrale leverandør af løsninger til jeres virksomhed er I altid Ready For Real Business.

Vores målsætninger
Vi er ikke i tvivl om behovet for at agere ansvarligt som virksomhed i de lokalsamfund og lande, hvor vi driver forretning. Der er to overordnede årsager hertil – vi er overbevist om, det rigtige at gøre er at agere ansvarligt som virksomhed, og dels er det samtidig godt for os som virksomhed.
Innovation
Miljø
Virksomhed i samfundet
Lige fra opfindelsen af fotokopiering til vores opkøb af Affiliated Computer Services, Inc. (ACS) har vi taget dristige skridt til at forandre erhvervslandskabet og til at frigøre ressourcer i jeres virksomhed, så I kan koncentrere jer om det vigtige for jer: nemlig jeres egentlige virksomhedsformål.
Firmaoplysninger

Med hovedsæde i Norwalk, Connecticut i USA, og med 140.000 ansatte i 180 lande er vi altid tæt på jeres virksomhed. Som virksomhed, der nærmer sig en omsætning på USD 22 mia., er vi verdens førende leverandør af løsninger til styring af forretningsprocesser og dokumenter. Vi leverer ægte totalløsninger lige fra støtte til den administrative printdrift og hjælp til drift af jeres virksomhed samt styring af information.

Investorer
Årsrapporter

Karriere
Stillinger hos Xerox