Στο Διαδίκτυο... Στο τηλέφωνο... Στο χώρο του πελάτη... Η Xerox βρίσκεται στη διάθεσή σας όπου, όταν και όπως την χρειάζεστε

Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Xerox

Η εμπειρία σας που αφορά στη Xerox δεν τελειώνει με την αγορά ενός προϊόντος μας. Η εμπειρία είναι σημαντική και για περισσότερα από 40 έτη παρέχουμε στους πελάτες μας τη διαβεβαίωση ότι μπορούν να στηριχτούν σε μας για την ελαχιστοποίηση του χρόνου εκτός λειτουργίας του εξοπλισμού τους, τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και την προστασία της επένδυσής τους.

Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για την πλήρωση των αναγκών σας, μικρών ή μεγάλων, και παρέχουμε μια λύση υποστήριξης που είναι "κομμένη και ραμμένη" στα μέτρα σας. Η ομάδα των Υπηρεσιών Προστιθέμενης Αξίας της Xerox εργάζεται σκληρά για να παρέχει τα αποτελέσματα στα οποία μπορείτε να στηριχτείτε, είτε η υποστήριξη γίνεται μέσω του Διαδικτύου είτε στο χώρο σας.

Οι Συμβάσεις Συντήρησης Υπηρεσιών της Xerox παρέχουν φτηνή υποστήριξη όπου, όταν και όπως την χρειάζεστε:
 • Προβλέψιμο κόστος εκτύπωσης: Τα αναλώσιμα, εκτός των μέσων εκτύπωσης, συνήθως συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της σύμβασης υπηρεσιών.
 • Επιλογή υποστήριξης: Για τη γρήγορη επίλυση προβλημάτων μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική υποστήριξη 24/7 ή να μιλήσετε στην έμπειρη, πολύγλωσση ομάδα υποστήριξης στο τηλέφωνο.
 • Ταχύτητα επίλυσης: Άνω του 45% των ζητημάτων των πελατών μας επιλύονται στο Διαδίκτυο ή μέσω τηλεφώνου. Συνεπώς, σε σχεδόν τις μισές περιπτώσεις, ο εξοπλισμός σας θα λειτουργεί και πάλι σε χρόνο μηδέν.
 • Πρόσβαση σε υποστήριξη λογισμικού: Άνω του 80% των προβλημάτων που αφορούν σε λογισμικό επιλύονται από απόσταση από τους ιδιαίτερα επιδέξιους και έμπειρους αναλυτές μας.
 • Απεριόριστη πρόσβαση στο Κέντρο Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Xerox: Στο Διαδίκτυο και μέσω τηλεφώνου.
 • Άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο του πελάτη: Εάν απαιτείται η παρουσία μηχανικού για την τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού σας, ένας από τους εκπαιδευμένους μηχανικούς της Xerox θα έρθει στο χώρο σας μέχρι την επόμενη εργασιακή ημέρα, ή και νωρίτερα στις περισσότερες περιοχές. Όλα τα ανταλλακτικά, η εργασία, το λογισμικό και τα έξοδα μετακίνησης συμπεριλαμβάνονται.
Μπορείτε να εξατομικεύσετε τη Σύμβαση Συντήρησης Υπηρεσιών για να ανταποκρίνεται στις δικές σας συγκεκριμένες ανάγκες:
 • Ηλεκτρονική κάλυψη έως και 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα
 • Εκτεταμένη κάλυψη μικρής διάρκειας για ειδικές ανάγκες εργασιών
 • Κάλυψη σαββατοκύριακου και διακοπών για τακτικά επαναλαμβανόμενες ανάγκες
 • Εγγυημένος χρόνος απόκρισης για τη διασφάλιση της διαθεσιμότητας σε κρίσιμες περιστάσεις

Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας της Xerox

Οι Υπηρεσίες Ειδικών Περιστάσεων παρέχουν μία μόνο υποστήριξη ή υποστήριξη ειδικού για την πλήρωση απαιτήσεων που δεν εμπίπτουν στο πρότυπο πρόγραμμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των εξής:
 • Μικρής διάρκειας ενοικίαση εκτυπωτή και φωτοαντιγραφικού: Για την παραγωγή εγγράφων που αφορούν σε ειδικές περιστάσεις ή την πλήρωση απαίτησης ενοικίασης εξοπλισμού παραγωγής εγγράφων (εκτυπωτή, φωτοαντιγραφικό, κτλ.) ή/και άλλων συνοδευτικών υπηρεσιών, με διάρκεια από 3 ημέρες έως και 1 έτος.
 • Αποκλειστικός μηχανικός στο χώρο του πελάτη: Για την παρακολούθηση, επισκευή και συντήρηση του εξοπλισμού σας, με σκοπό τη μεγιστοποίηση του χρόνου και της παραγωγικότητας.
 • Αποκλειστική υποστήριξη αναλυτή: Λύσεις και συμβουλές από ειδικούς όσον αφορά σε λύσεις ροής εργασιών, συστήματα εγγράφων και διαδικασίες.
 • Δυνατότητα ανταλλαγής επιτραπέζιου εκτυπωτή: Όταν ο χρόνος λειτουργίας του επιτραπέζιου εκτυπωτή είναι σημαντικός, μπορούμε να αλλάξουμε τον εξοπλισμό σας με έναν που είναι έτοιμος για χρήση.
 • Μετακίνηση εξοπλισμού: Αξιόπιστη και γρήγορη μετακίνηση βασικού εξοπλισμού γραφείου ή ολόκληρων αιθουσών τυπογραφικών μηχανημάτων.