Xerox in vogelvlucht

Al ruim een halve eeuw is Xerox toonaangevend op het gebied van documenttechnologie en -diensten. We blijven doorbouwen op onze uitgebreide staat van dienst op het gebied van innovatie. Dankzij de verwerving van Affiliated Computer Services zijn we nu wereldwijd marktleider voor business process management en documentbeheer, waarbij wij wereldwijd onze diensten kunnen aanbieden op het gebied van declaratieverwerking en geautomatiseerde tol transactie tot klantenservicecenters en HR Benefits Management. Het nieuwe Xerox richt zich volledig op innovatie en service, om onze klanten de mogelijkheid te bieden zich te richten op het meest belangrijke: de kernactiviteiten van uw onderneming.

A world made simpler...by Xerox

bekijk video


We richten ons volledig op het creëren van een omgeving waarin goede ideeën en mensen volledig tot hun recht kunnen komen. Heb jij wat nodig is om bij het team te horen?


Dat vormt de basis voor onze voortdurende toewijding aan innovatie.


Kijk hoe we al meer dan een eeuw bedrijfsoplossingen ontwikkelen.
Onze toewijding aan innovatie blijkt uit alles wat we doen bij Xerox. We hebben 3,2% van onze inkomsten aan onderzoek en ontwikkeling besteed.

2014 opbrengst:  19,5 miljard
2014 inkomsten: $969 miljoen
2014 winst per aandeel: $0,81 per aandeel
Het leiderschap van Xerox
Ursula M. Burns, Chairman en Chief Executive Officer
Onze CEO sinds juli 2009 en Chairman of the Board sinds mei 2010, kwam in 1980 bij de onderneming als stagiare werktuigbouwkunde gedurende de zomermaanden. In haar loopbaan heeft ze leiding gegeven aan vele van de initiatieven die Xerox toonaangevende positie op het gebied van documenttechnologie en -diensten heeft versterkt.

Xerox locaties
Doordat we kantoren over de gehele wereld hebben, zijn we altijd dicht in de buurt van uw onderneming.

Xerox Headquarters
45 Glover Avenue
PO Box 4505
Norwalk, CT 06856-4505

Missie en visie van Xerox
Missie van Xerox
Dankzij de meest geavanceerde technologie ter wereld en diensten voor bedrijfsprocessen en documentbeheer raken we de kern van kleine tot grote bedrijven, door onze klanten de vrijheid te geven om zich te concentreren op belangrijke zaken: de kernactiviteiten van hun onderneming.

Kernwaarden
Wat nooit verandert zijn onze kernwaarden.
  • Tevreden klanten bepalen ons succes
  • Wij leveren kwaliteit in alles dat we doen
  • Wij streven naar optimaal rendement
  • Wij gebruiken technologie om marktleiderschap te bereiken
  • Wij waarderen onze medewerkers
  • Wij handelen als een maatschappelijk verantwoorde onderneming