Η Xerox με μια ματιά

Για περισσότερο από μισό αιώνα, η Xerox ηγείται στο χώρο της τεχνολογίας και των υπηρεσιών εγγράφων. Συνεχίζουμε να διευρύνουμε τη δράση μας βασιζόμενοι σε αυτήν την κληρονομιά της καινοτομίας. Μετά την εξαγορά της Affiliated Computer Services, είμαστε πλέον η κορυφαία εταιρεία στον κόσμο στον τομέα της διαχείρισης επιχειρησιακών διαδικασιών και εγγράφων, Η νέα Xerox είναι αφοσιωμένη στην καινοτομία, την εξυπηρέτηση και την αποδέσμευσή σας ως πελάτες ώστε να μπορείτε να εστιάζετε σε αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία: την πραγματική σας επαγγελματική δραστηριότητα.

A world made simpler...by Xerox

παρακολούθηση βίντεο


Σταθερός μας στόχος είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας όπου άνθρωποι και μεγάλες ιδέες συνυπάρχουν αρμονικά Έχετε αυτό που χρειάζεται για να γίνεται μέλος της ομάδας;


Αυτή είναι η απόδειξη της συνεχούς μας αφοσίωσης στην καινοτομία.


Μάθετε πώς δημιουργούμε επιχειρηματικές λύσεις για περισσότερο από έναν αιώνα.
Η αφοσίωση στην καινοτομία είναι συνυφασμένη με όλες μας τις δραστηριότητες στη Xerox. Αφιερώσαμε πάνω από το 3,2% των εσόδων μας για έρευνα και ανάπτυξη.

Έσοδα 2014:  19,5 δισεκατομμύριο $
Εισόδημα 2014: 969 εκατομμύριο $
Κέρδη 2014 ανά μετοχή: 0,81 $ ανά μετοχή
Διοίκηση της Xerox
Ursula M. Burns, Πρόεδρος και Γενική Διευθύντρια
Η Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας από τον Ιούλιο 2009, και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου από το Μάιο 2010, η κα Burns προσελήφθη στη Xerox ως έκτακτος μηχανολόγος μηχανικός για την καλοκαιρινή περίοδο το 1980. Κατά τη θητεία της έχει υπάρξει επικεφαλής πολλών πρωτοβουλιών που ενδυνάμωσαν την ηγετική θέση της Xerox στον τομέα της τεχνολογίας και των υπηρεσιών εγγράφων.

Τοποθεσίες Xerox
Με γραφεία σε ολόκληρο τον κόσμο, βρισκόμαστε πάντα κοντά στην επιχείρησή σας.

Κεντρικά γραφεία Xerox
45 Glover Avenue
PO Box 4505
Norwalk, CT 06856-4505

Αποστολή και όραμα της Xerox
Δήλωση αποστολής Xerox
Χάρις στην πρωτοπόρα τεχνολογία μας παγκοσμίως και τις υπηρεσίες διαχείρισης επιχειρηματικών διαδικασιών και διαχείρισης εγγράφων, νιώθουμε τον παλμό των επιχειρήσεων, μικρών και μεγάλων, χαρίζοντας στους πελάτες μας την ελευθερία να ασχοληθούν με το πιο σημαντικό απ' όλα: την πραγματική επιχείρησή τους.

Βασικές αξίες
Ένα πράγμα που δεν αλλάζει ποτέ είναι οι βασικές μας αξίες.
  • Πετυχαίνουμε μέσα από τους ικανοποιημένους πελάτες μας.
  • Προσφέρουμε ποιότητα και υπεροχή σε ό,τι κάνουμε.
  • Θέλουμε πάντα ύψιστη απόδοση των επενδύσεών μας.
  • Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να πετύχουμε την πρωτοπορία στην αγορά.
  • Δίνουμε αξία στους υπαλλήλους μας.
  • Συμπεριφερόμαστε υπεύθυνα σαν πολίτες.