Global Citizenship (duurzaamheid en MVO)

Onze toewijding

In verschillende industrieën over de hele wereld erkennen bedrijven en overheden de waardepropositie van hedendaags Xerox. Wij hebben mensen met een passie voor het beter maken van onze community's… een bedrijfscultuur die zich toelegt op diversiteit en voortdurende verbetering… en een innovatiecommunity die het potentieel van diensten en technologieën gebruikt voor de belofte van een betere wereld.

Xerox’s doelen voor milieuduurzaamheid omvatten een wereldwijde vermindering van broeikasgassen van 25% tussen 2002 en 2012, wat een bedrijfsbrede toewijding aan milieubeheer weerspiegelt. In 2012 had Xerox dat doel overschreden, met een vermindering van broeikasgassen van wel 42% sinds 2002. Bedrijfsbrede inspanningen maakten dit mogelijk, zoals acties van werknemers, minder kilometers autorijden, goed energiebeheer, nieuwe productietechnologieën en efficiëntere verwarming en koeling.

Global Citizenship-rapport
Het Global Citizenship-rapport voor 2013
In ons achtste jaarlijkse rapport over Global Citizenship worden de principes, beleidsregels en praktijken van Xerox besproken in gebieden die worden bekeken onder de brede definitie van sociaal verantwoord ondernemen. Dit omvat bestuur en ethiek, privacy en tevredenheid van klanten, diversiteit en ontwikkeling van werknemers, initiatieven betreffende milieuduurzaamheid, bedrijfsdonaties en vrijwilligerswerk, etc.
Global Citizenship-rapport downloaden (PDF)
Rapportsectie Milieu, gezondheid en veiligheid downloaden (PDF)
Interactieve versie bekijken

Archief met Global Citizenship-rapporten
Global Citizenship-rapport voor 2012
Global Citizenship-rapport voor 2011
Global Citizenship-rapport voor 2010
Global Citizenship-rapport voor 2009
Global Citizenship-rapport voor 2008