Globális felelősségvállalás

Elkötelezettségünk

Vállalkozások és kormányzatok számos iparágban és szerte a világon kezdik felismerni, milyen értéket nyújt ma a Xerox. Munkatársaink elhivatottan igyekeznek jobbá tenni a közösségeinket; vállalati kultúránk része az elkötelezettség a sokszínűség és a folyamatos haladás felé; innovációs közösségünk pedig kihasználja a szolgáltatásokban és technológiákban rejlő potenciált egy jobb világ reményében.

A Xerox vállalati szintű elkötelezettséget vállalt környezetünk felelős használata és megóvása mellett. Az elkötelezettséget tükrözik a Xerox környezeti fenntarthatósági célkitűzései is, melyeknek része az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának 25%-os csökkentése világszerte 2002 és 2012 között. 2012-ben a Xerox túllépte ezt a célt, 42%-os csökkenést elérve az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását 2002 óta. A sikert vállalati szintű erőfeszítések tették lehetővé: a munkatársak cselekedetei, a csökkentett autóhasználat, az átgondolt energiakezelés, az új gyártási technológiák és a hatékonyabb fűtés és hűtés.

Globális felelősségvállalási jelentés
A globális felelősségvállalásról szóló 2013. évi jelentés
A vállalati társadalmi felelősségről szóló nyolcadik éves jelentésünk a Xerox alapelveiről, szabályzatairól és gyakorlatairól szól olyan területeken, amelyek a vállalati társadalmi felelősség széles fogalomkörébe tartoznak. Ide tartozik az etikus vállalatirányítás, az ügyféladatok védelme és az ügyfelek elégedettsége, a munkatársak sokfélesége és fejlődése, a környezeti fenntarthatósági kezdeményezések, a vállalat adakozása és önkéntessége, de sok más is.
A globális felelősségvállalási jelentés letöltése (PDF)
A környezetről, egészségről és biztonságról szóló bekezdések letöltése (PDF)
Interaktív verzió megtekintése

Korábbi jelentések a globális felelősségvállalásról
A globális felelosségvállalásról szóló 2012. évi jelentés
A globális felelosségvállalásról szóló 2011. évi jelentés
A globális felelosségvállalásról szóló 2010. évi jelentés
A globális felelősségvállalásról szóló 2009. évi jelentés
A globális felelősségvállalásról szóló 2008. évi jelentés