Maailmankansalaisuus

Sitoumuksemme

Yritykset ja hallitukset eri aloilla ja eri puolilla maailmaa tunnustavat nykypäivän Xeroxin arvolupauksen. Henkilöstömme pyrkii tekemään yhteisöistämme entistä parempia… yrityskulttuurimme on sitoutunut diversiteettiin ja jatkuvaan parantamiseen… innovaatioryhmämme käyttää hyväkseen palvelujen ja tekniikoiden potentiaalia paremman maailman luomiseksi.

Osoituksena yrityksenlaajuisesta ympäristönsuojelusitoumuksesta ympäristön kestävyyttä koskevat Xeroxin tavoitteet sisälsivät kasvihuonekaasupäästöjen 25 prosentin vähentämisen maailmanlaajuisesti vuodesta 2002 vuoteen 2012 mennessä. Xerox Corporation ylitti tämän kasvihuonekaasujen päästötavoitteen vuonna 2012 ja saavutti 42 prosentin vähennyksen kasvihuonepäästöissä vuoden 2002 jälkeen. Yrityksenlaajuiset toimet tekivät tämän mahdolliseksi, ja niihin kuuluivat työntekijöiden toimet, ajokilometrien vähentäminen, vankka energianhallinta, uudet valmistus- ja asiakasteknologiat sekä tehokkaampi lämmitys ja jäähdytys.

Maailmankansalaisuusraportti
Vuoden 2013 raportti maailmankansalaisuudesta
Kahdeksas maailmankansalaisuutta käsittelevä vuosiraporttimme selittää Xeroxin periaatteita, menetelmiä ja käytäntöjä alueilla, jotka voidaan kaikki asettaa yhden laajan käsitteen – yhteiskuntavastuun – alle. Näitä alueita ovat hallinto ja etiikka, asiakkaiden yksityisyyssuoja ja tyytyväisyys, työntekijöiden monitaitoisuus ja kehittyminen, ympäristön kestävyyttä koskevat aloitteet, yrityslahjoitukset ja vapaaehtoinen toiminta ym.
Lataa maailmankansalaisuusraportti (PDF)
Lataa ympäristö-, terveys- ja turvallisuusraporttiosa (PDF)
Tarkastele interaktiivista versiota

Maailmankansalaisuusraporttien arkisto
Vuoden 2012 raportti maailmankansalaisuudesta
Vuoden 2011 raportti maailmankansalaisuudesta
Vuoden 2010 raportti maailmankansalaisuudesta
Vuoden 2009 raportti maailmankansalaisuudesta
Vuoden 2008 raportti maailmankansalaisuudesta