Smart eSolutions и Centreware Web: Управление на акаунт на Xerox

Отдалечени услуги за печат на Xerox

Автоматично отчитане на броячите и проактивно управление на консумативите

Отдалечени услуги за печат на Xerox осигуряват модерна и рентабилна среда за печат и дават възможност за:

Автоматично отчитане на броячите - автоматизира процеса на отчитане и подаване на броячите, елиминиране на възможностите за грешки при ръчно подаване

Проактивно управление на консумативите - лесен и автоматизиран начин на оценяване кога ще са необходими тонер и мастило.

Информация за устройството в реално време - наблюдава и управлява вашите мрежови принтери, използващи Xerox® Device Agent.

Лесно е да започнете
  • Изтеглете Xerox Device Agent (Xerox® Device Agent), за да се възползвате от много функции като предоставяне на информация за всичките устройства за печат в организацията, автоматично повторно свързване, автоматично откриване и конфигурация на известявания за състоянието на устройствата, съобщения за критично състояние на устройствата и имейли. Проверете дали вашият продукт се поддържа от Xerox® Device Agent и след като потвърдите това, започнете безплатното изтегляне.
  • Отдалечени услуги за печат на Xerox се предлагат през Device Direct като стандартна функция на повечето от най-новите продукти на Xerox - не се изисква допълнителен софтуер. Всичко, от което се нуждаете, е връзка на вашия продукт Xerox към външната мрежа. Вижте пълния списък от продукти, поддържани от Device Direct.
  • След като връзката е осъществена чрез Xerox® Device Agent или Device Direct, работете заедно с вашия партньор на Xerox, за да се възползвате от предимствата.
Системни изисквания
Xerox® Device Agent е проектиран да бъде инсталиран само на конкретни компютри, работещи под операционните системи Windows, определени по-долу. Моля, консултирайте се с мрежовия администратор, ако не сте сигурни дали компютърът ви отговаря на тези изисквания.

Операционна система: (32- и 64-bit)Windows® XP със Service Pack 3
Windows Server® 2003 със Service Pack 2
Windows Server® 2008 със Service Pack 1 и 2008 R2 със Service Pack 1
Windows® 7 Professional, Enterprise и Ultimate
Windows Vista® със Service Pack 2 Ultimate, Business и Enterprise
Windows Server® 2012
Windows® 8, Windows® 8 Pro, Windows® Enterprise
Памет512 MB RAM (препоръчително 1 GB) за Windows® XP и Windows Server® 2003
1 GB RAM (препоръчително 1,5 GB) за Windows Vista®, Windows® 7 и Windows® 8, и Windows Server® 2008, 2008 R2, 2012
Процесор 1,7 GHz или по-бърз
Твърд дискМинимално свободно пространство около 100 MB за приложението и до 500 MB за Microsoft®.NET framework, ако не е инсталирано.
Минимална резолюция 1024x768
Разрешения Трябва да инсталирате приложението на компютъра на клиента с администраторски профил или профил с администраторски привилегии.
Интернет връзкаИзисква се
Бележки:
  1. Ние ви препоръчваме да актуализирате вашите хост компютри с най-новите критични кръпки и сервизни съобщения от Microsoft Corporation.
  2. Network Transmission Control Protocol/Internet Protocol (TCP/IP) трябва да бъде зареден и работещ.
  3. Изисква устройства, поддържащи SNMP, и способността да маршрутизират SNMP по мрежата. Не е необходимо да се активира SNMP на компютъра, на който ще се инсталира Xerox® Device Agent, или на други мрежови компютри.
  4. Трябва да инсталирате Microsoft®.NET 3.5 със Service Pack 1, преди да инсталирате приложението.
  5. Приложението не трябва да се инсталира на компютъра, на който са инсталирани други SNMP-базирани приложения или други инструменти на Xerox за управление на принтер, тъй като те могат взаимно да пречат на работата си.