Smart eSolutions и Centreware Web: Управление на акаунт на Xerox

Услуги за отдалечен печат на Xerox

Прочитания на автоматичния индикатор и управление на доставките

Услугите за отдалечен печат на Xerox осигуряват модернизирана и рентабилна среда за печат. Услугите за отдалечен печат на Xerox осигуряват:

Прочитания на автоматизирания индикатор - Автоматизира процеса на отчитане и подаване, елиминирайки ръчните стъпки, участващи в събирането и отчитането на прочетеното от индикатора, и осигурявайки точни фактури.

Управление на доставките - прост, автоматизиран начин на оценяване кога ще е необходим тонер и мастило.

Снимки на устройство - наблюдава и управлява вашите мрежови принтери, използващи таблото на XDA Lite.

Лесно е да започнете
  • Изтеглете Xerox Device Agent (XDA Lite), за да се възползвате от много функции като полезно табло за клиента на XDA Lite, за да виждате всичките си устройства за печат, автоматично повторно свързване, автоматично откриване, конфигурация на собствените си сигнали, изскачащи прозорци и имейли. Проверете дали вашият продукт се поддържа от XDA Lite и след като потвърдите това, започнете безплатното изтегляне.
  • Услугите за отдалечен печат на Xerox се предлагат през Device Direct като стандартна функция на повечето от най-новите продукти на Xerox - не се изисква допълнителен софтуер. Всичко, от което се нуждаете, е връзка на вашия продукт Xerox към външната мрежа. Вижте пълния списък от продукти, поддържани от Device Direct.
  • След като връзката е осъществена чрез XDA Lite или Device Direct, работете заедно с вашия партньор на Xerox, за да се възползвате от предимствата.
Системни изисквания
XDA Lite е проектиран да бъде инсталиран само на конкретни компютри, работещи под операционните системи Windows, определени по-долу. Моля, консултирайте се с мрежовия администратор, ако не сте сигурни дали компютърът ви отговаря на тези изисквания.

Операционна система: (32- и 64-bit)Windows® XP със Service Pack 3
Windows Server® 2003 със Service Pack 2
Windows Server® 2008 със Service Pack 1 и 2008 R2 със Service Pack 1
Windows® 7 Professional, Enterprise и Ultimate
Windows Vista® със Service Pack 2 Ultimate, Business и Enterprise
Windows Server® 2012
Windows® 8, Windows® 8 Pro, Windows® Enterprise
Памет512 MB RAM (препоръчително 1 GB) за Windows® XP и Windows Server® 2003
1 GB RAM (препоръчително 1,5 GB) за Windows Vista®, Windows® 7 и Windows® 8, и Windows Server® 2008, 2008 R2, 2012
Процесор 1,7 GHz или по-бърз
Твърд дискМинимално свободно пространство около 100 MB за приложението и до 500 MB за Microsoft®.NET framework, ако не е инсталирано.
Минимална резолюция 1024x768
Разрешения Трябва да инсталирате приложението на компютъра на клиента с администраторски профил или профил с администраторски привилегии.
Интернет връзкаИзисква се
Бележки:
  1. Ние ви препоръчваме да актуализирате вашите хост компютри с най-новите критични кръпки и сервизни съобщения от Microsoft Corporation.
  2. Network Transmission Control Protocol/Internet Protocol (TCP/IP) трябва да бъде зареден и работещ.
  3. Изисква устройства, поддържащи SNMP, и способността да маршрутизират SNMP по мрежата. Не е необходимо да се активира SNMP на компютъра, на който ще се инсталира XDA Lite, или на други мрежови компютри.
  4. Трябва да инсталирате Microsoft®.NET 3.5 със Service Pack 1, преди да инсталирате приложението.
  5. Приложението не трябва да се инсталира на компютъра, на който са инсталирани други SNMP-базирани приложения или други инструменти на Xerox за управление на принтер, тъй като те могат взаимно да пречат на работата си.