Chester Carlson's visie


Zie 75 jaar in 75 seconden: een overzicht van vele Xerox-mijlpalen.

Vijfenzeventig jaar geleden vond Chester Carlson een gemakkelijkere manier uit om informatie op papier te dupliceren. Zijn uitvinding, “xerografie” genaamd, revolutioneerde hoe informatie wordt gedeeld en uiteindelijk hoe kantoorwerk wordt gedaan. Carlson’s uitvinding leidde ook tot de lancering van ons bedrijf, Xerox.

Carlson’s nalatenschap staat nog steeds aan de kern van het hedendaagse Xerox. De genialiteit van zijn uitvinding en zijn passie om een idee in een bedrijf om te zetten, worden al 75 jaar lang aan Xerox-medewerkers doorgegeven, sinds de allereerste xerografische kopie werd gemaakt.

Met het vieren van deze 75e verjaardag vieren we ook Carlson. Terwijl hij zat te prutsen in zijn laboratorium in Astoria, Queens (New York), had hij één simpel doel voor ogen: “…kantoorwerk een beetje meer productief en een beetje minder vervelend maken.” Fast forward naar vandaag: vereenvoudigen hoe werk wordt gedaan staat aan de kern van Xerox en van de waarde die we bieden aan onze klanten – in 160 landen en dankzij de ondersteuning van 140.000 Xerox-medewerkers.Geïnspireerd door Chester Carlson

Image Map

Er is altijd een eenvoudigere manier
Dit is het fundamentele doel van Xerox: een praktisch geloof dat de manier waarop werk wordt gedaan altijd eenvoudiger kan worden gemaakt. En vervolgens nóg eenvoudiger. Dat is wat Carlson motiveerde het tijdperk van carbonpapier vaarwel te zeggen en iets veel gemakkelijkers te introduceren. Met slechts één druk op een knop werd informatie eenmalig of massaal gedupliceerd. Dit geloof in eenvoud zal onze innovaties nog tientallen jaren blijven inspireren.

Je hoeft geen uitvinder te zijn om iets uit te vinden
Carlson was een octrooigemachtigde, en toch hield dat hem niet tegen een van de grootste bedrijfsrevoluties in de geschiedenis te leiden. Zijn toonbeeld is een herinnering dat elk van ons iets heeft bij te dragen. We hebben allemaal unieke inzichten, ideeën, ervaring en expertise die ons dagelijkse werk verbeteren.

Geef nooit op
Carlson’s uitvinding was indrukwekkend. Maar misschien nog indrukwekkender was zijn decennialange vastberadenheid om xerografie in een echt bedrijf om te zetten. Carlson probeerde zijn uitvinding bij tientallen bedrijven “aan te praten”, waaronder IBM en Kodak. Iedereen zei nee, omdat ze het nut van een nieuwe dupliceertechnologie niet inzagen. Pas toen hij Joe Wilson van het Haloid Company ontmoette, vond Carlson een bedrijfspartner die dezelfde visie als hem had en zijn grote idee een kans gaf. Carlson’s moed, volharding en gezonde balans tussen geduld en ongeduld, evenals gewoon ouderwets lef, zouden ons allemaal moeten inspireren.

Samenwerking maakt ons sterker
Hoe baanbrekend Carlson’s aanvankelijke uitvinding ook was, zijn samenwerking met de innovators in het Haloid Company is wat xerografie tot leven bracht. Dit herinnert ons eraan dat hoewel individueel succes belangrijk is, teamwork, samenwerking en gemeenschappelijkheid nodig zijn om exponentiële resultaten te verkrijgen.

Zorg bovenal dat je uitmunt in uitmuntendheid
Hoe simpel het ook klinkt, de ware magie van Carlson’s uitvinding was dat het werkte. Telkens weer. Hiervoor moest elke vergelijking… elk diagram… elk schroefje en boutje… nauwkeurig worden gepland, samengevoegd en uitgevoerd. Het Xerox-merk wordt tegenwoordig nog steeds gerespecteerd om onze integriteit en hoge normen van uitmuntendheid. Onze klanten verwachten niets minder van ons. En ze verdienen het allerbeste.Leg contact met Xerox

@XeroxCorp
Posted 2 hours ago

@DTDingle We are proud to have such a great CEO.
@XeroxCorp
Posted 6 hours ago

Cars aren't the only vehicles getting smarter & safer. Check out how tech is improving trucks. xerox.bz/1saqQTz #transportation
@XeroxCorp
Posted 7 hours ago

@MarietouKeita Thanks for sharing Ursula's inspiration story with your followers. She inspires us everyday!
@XeroxCorp
Posted 7 hours ago

"Simplicity means the achievement of maximum effect with minimum means." --Albert Einstein http://t.co/SNDwwUMuHL
@XeroxCorp
Posted 7 hours ago

@Missydi Thanks for #FF! Hope you have a great weekend!
@XeroxCorp
Posted 8 hours ago

Drink this "nanojuice" and doctors can see what's going on in your gut. Thirsty? xerox.bz/1uPvoDi #healthcare
@XeroxCorp
Posted 8 hours ago

Is your staycation stressing you out? @Sostostress's simple tips make the most out of your time off. xerox.bz/1qPTNXG
@XeroxCorp
Posted 9 hours ago

Printed organic pancakes? Take a glimpse into the future w/ #Xerox researcher, Jennifer Englert. xerox.bz/1rRUWtN
@XeroxCorp
Posted 9 hours ago

High tech sensors are making a big impact on #transportation, #healthcare, & customer service. xerox.bz/1xKW9os
@XeroxCorp
Posted 10 hours ago

News Release: @StrataCare, A Xerox Company Introduces Network Optimizer to Help Reduce Medical Costs. xerox.bz/1u71h63
@XeroxEvents
Posted 2 hours ago

RT @CoupeRogers: Can't wait for #WTALive All Access Hour on Aug 3 featuring Genie, Serena, Maria & the top 8! #CoupeRogers #WTA http://t.co…
@XeroxEvents
Posted 2 hours ago

@nataliee_888 We haven't announced them just yet, but we will soon! Stay tuned. #WTALive #AAHfancast
@XeroxEvents
Posted 3 hours ago

@MeganDuggan4 We know! Just hang tight a little longer. Let you know soon! :) #WTALive #AAHfancast @CoupeRogers @WTA
@XeroxEvents
Posted 8 hours ago

@matiszewczak2 I see them both now, thanks! Your #AAHfancast submissions have been added to our gallery: xerox.bz/1q3LXYN. Good luck!
@XeroxEvents
Posted 8 hours ago

RT @matiszewczak2: WTA XeroxEvents #AAHfancast #WTA @WTAlive Angelique Kerber vine.co/v/MEPZ6zreYHA
@XeroxEvents
Posted 8 hours ago

@Giullianam13 Yes, both as always!
@XeroxEvents
Posted 8 hours ago

RT @matiszewczak2: #AAHfancast Agnieszka Pozdrawiam ;) @WTA @ARadwanska #WTAlive @XeroxEvents vine.co/v/MEXTmJAv23z
@XeroxEvents
Posted 8 hours ago

@BtViktor Good luck!
@XeroxEvents
Posted 12 hours ago

@jennifern1 Thanks for participating! Your #AAHfancast submission has been added to our gallery: xerox.bz/1q3LXYN. Good luck!
@XeroxEvents
Posted 12 hours ago

RT @jennifern1: @XeroxEvents My #WTALive question for Sharapova vine.co/v/MEFhIZabJ7e #AAHFanCast