Chester Carlsons vision


Nyd 75 år på 75 sekunder: et kig på mange Xerox-milepæle.

For femoghalvfjerds år siden skabte Chester Carlson en nemmere metode til duplikering af information på papir. Opfindelsen fik navnet "fotokopiering", og den revolutionerede måden at udbrede information på og i sidste instans at udføre kontorarbejde på. Med Carlsons opfindelse blev vores virksomhed, Xerox, også lanceret.

Carlsons arv er stadig selve hjertet i Xerox i dag. Det geniale i hans opfindelse og hans begejstring for at forvandle en idé til et forretningsgrundlag er givet videre til Xerox' medarbejdere gennem de 75 år, siden den allerførste fotokopi blev lavet.

Når vi fejrer dette 75 års jubilæum, fejrer vi også Carlson. Mens han gik og puslede i sit laboratorium i Astoria, Queens, havde han ét eneste mål for øje: "...at gøre kontorarbejdet lidt mere produktivt og lidt mindre kedeligt." Hurtigt fremad til i dag: En forenkling af, hvordan arbejdet udføres, er en kerneværdi for Xerox og for den værdi, vi giver videre til vores kunder – i 160 lande og ved at beskæftige 140.000 Xerox-medarbejdere.Inspireret af Chester Carlson

Image Map

Der er altid en nemmere måde
Dette er det stiftende formål for Xerox: en praktisk tro på, at den måde, arbejdet udføres på, altid kan gøres enklere. Og så endnu enklere. Det er det, der motiverede Carlson til at føre verden fra karbonpapirets tidsalder til noget meget nemmere. Med et enkelt tryk på knappen blev informationen kopieret til én person eller til folkemasserne. Denne tro på enkeltheden vil fortsætte med at inspirere vores opfindelser i mange årtier.

Du behøver ikke at være opfinder for at opfinde
Carlson var patentadvokat, men det forhindrede ham ikke i at være førende for en af de største forretningsrevolutioner i historien. Hans eksempel er en påmindelse om, at hver og en af os har noget at bidrage med. Vi har hver vores unikke indsigt, ideer, erfaring og ekspertise, der forbedrer vores daglige arbejde.

Giv aldrig op
Carlsons opfindelse var imponerende. Men hvad der måske spillede en endnu vigtigere rolle, var hans faste beslutning gennem årtier på at gøre fotokopiering til en reel forretning. Carlson "forhandlede" sin opfindelse ud til dusinvis af selskaber, blandt andre IBM og Kodak. Alle sagde nej – de kunne ikke se behovet for en ny duplikeringsteknologi. Det var først, da Carlson mødte Joe Wilson fra Haloid Company, at han fandt en samarbejdspartner, der var villig til at tage del i hans vision og tage en chance med hans store idé. Carlsons mod, ihærdighed, sunde balance mellem tålmodighed og utålmodighed og gode, gammeldags stædighed og hårdt arbejde bør være en inspiration for os alle.

Samarbejde gør os stærkere
Lige så banebrydende som Carlsons første opfindelse var, var det samarbejdet med udviklerne i Haloid Company, der pustede liv i duplikeringsteknikken. Dette minder os om, at selv om den enkeltes præstationer er vigtige, er det teamwork, samarbejde og fællesskab, der giver eksponentielle resultater.

Frem for alt må man udmærke sig gennem udmærkelse
Hvor elementært det end lyder, er den sande magi ved Carlsons opfindelse det, at den virkede. Igen og igen. For at det kunne lykkes, skulle hver eneste regnestykke… hvert eneste diagram… hver eneste lille skrue og møtrik… nøje planlægges, passe sammen og udføres med præcision. I dag er Xerox-brandet stadig lige respekteret for sin integritet og sit høje kvalitetsniveau. Vores kunder forventer intet mindre af os. Og de fortjener det bedste.Opret forbindelse til Xerox

@XeroxCorp
Posted less than 1 hour ago

If you're still keyword stuffing to market your website, you're doing it wrong, via @Forbes: xerox.bz/1mZXYrB #SEO
@XeroxCorp
Posted less than 1 hour ago

@rwang0 Thanks for sharing your perspective.
@XeroxCorp
Posted 2 hours ago

RT @palmerrg: Expecting around 15 @XeroxCorp clients at Citi Field. Looking forward to an engaging discussion. #mps #workflow #xeroxfocusfo…
@XeroxCorp
Posted 2 hours ago

@ConstellationRG Thanks for sharing w/ your followers.
@XeroxCorp
Posted 2 hours ago

Workplace wellness movements are taking on a more holistic approach xerox.bz/XaZ26Q #SimpleHealth
@XeroxCorp
Posted 3 hours ago

Is there a limit to Moore's Law? #Innovation guru @RWang0 weighs in via Q&A w/ @RealBusiness. xerox.bz/1nRHUyl
@XeroxCorp
Posted 3 hours ago

@InnovateWorkSum Diversity and inclusion are no longer optional. As a global company, they provide us with a competitive advantage.
@XeroxCorp
Posted 3 hours ago

Want to learn how to unlock/protect your enterprise's valuable info? Watch our latest episode of #AsktheExperts xerox.bz/XaHCHx
@XeroxCorp
Posted 5 hours ago

Don't be a sugar cookie, and other business lessons from a Navy SEAL, via @Forbes: xerox.bz/1nDU9gL #SMB
@XeroxCorp
Posted 5 hours ago

Tips from @HGLifeCoaching: Adapt your style to work best with your team. xerox.bz/1la8MnB #HR via @RealBusiness
@XeroxEvents
Posted less than 1 hour ago

Steps to stardom: 1. Create a Vine 2. Tweet it w/ #AAHfancast 3. Watch #WTALive on August 3 & 11! Details: xerox.bz/WLXqAT
@XeroxEvents
Posted 6 hours ago

RT @Shahnawaz2805: @wta for @Angeliquekerber #AAHfancast #WTALive @xeroxevents vine.co/v/MEaL0uhDm9u
@XeroxEvents
Posted 6 hours ago

RT @Shahnawaz2805: @WTA To @Angeliquekerber #AAHfancast #WTAlive vine.co/v/M0pHU3bLF5a
@XeroxEvents
Posted 7 hours ago

@Shahnawaz2805 Any #AAHfancast submissions received 7/25-8/8 will be considered for #WTALive from @CincyTennis, too! Good luck!
@XeroxEvents
Posted 7 hours ago

@Shahnawaz2805 3
@XeroxEvents
Posted 8 hours ago

RT @MeganDuggan4: @WTA @XeroxEvents #WTALive #AAHfancast for @AngeliqueKerber vine.co/v/MEWIZaMZgQq
@XeroxEvents
Posted 8 hours ago

RT @Kerberfan: @WTA @XeroxEvents #AAHfancast #WTALive for @AngeliqueKerber vine.co/v/MEWrBOwFg7x
@XeroxEvents
Posted 8 hours ago

@MeganDuggan4 Thanks for participating again! Your #AAHfancast submission has been added to our gallery: xerox.bz/1q3LXYN. Good luck!
@XeroxEvents
Posted 8 hours ago

@Kerberfan Thanks for participating again! Your #AAHfancast submission has been added to our gallery: xerox.bz/1q3LXYN. Good luck!
@XeroxEvents
Posted 1 day ago

Got a question for @AngeliqueKerber? Tweet a Vine video using #AAHfancast & it could be featured on #WTALive from @CoupeRogers on 8/3!