Chester Carlsons vision


Nyd 75 år på 75 sekunder: et kig på mange Xerox-milepæle.

For femoghalvfjerds år siden skabte Chester Carlson en nemmere metode til duplikering af information på papir. Opfindelsen fik navnet "fotokopiering", og den revolutionerede måden at udbrede information på og i sidste instans at udføre kontorarbejde på. Med Carlsons opfindelse blev vores virksomhed, Xerox, også lanceret.

Carlsons arv er stadig selve hjertet i Xerox i dag. Det geniale i hans opfindelse og hans begejstring for at forvandle en idé til et forretningsgrundlag er givet videre til Xerox' medarbejdere gennem de 75 år, siden den allerførste fotokopi blev lavet.

Når vi fejrer dette 75 års jubilæum, fejrer vi også Carlson. Mens han gik og puslede i sit laboratorium i Astoria, Queens, havde han ét eneste mål for øje: "...at gøre kontorarbejdet lidt mere produktivt og lidt mindre kedeligt." Hurtigt fremad til i dag: En forenkling af, hvordan arbejdet udføres, er en kerneværdi for Xerox og for den værdi, vi giver videre til vores kunder – i 160 lande og ved at beskæftige 140.000 Xerox-medarbejdere.Inspireret af Chester Carlson

Image Map

Der er altid en nemmere måde
Dette er det stiftende formål for Xerox: en praktisk tro på, at den måde, arbejdet udføres på, altid kan gøres enklere. Og så endnu enklere. Det er det, der motiverede Carlson til at føre verden fra karbonpapirets tidsalder til noget meget nemmere. Med et enkelt tryk på knappen blev informationen kopieret til én person eller til folkemasserne. Denne tro på enkeltheden vil fortsætte med at inspirere vores opfindelser i mange årtier.

Du behøver ikke at være opfinder for at opfinde
Carlson var patentadvokat, men det forhindrede ham ikke i at være førende for en af de største forretningsrevolutioner i historien. Hans eksempel er en påmindelse om, at hver og en af os har noget at bidrage med. Vi har hver vores unikke indsigt, ideer, erfaring og ekspertise, der forbedrer vores daglige arbejde.

Giv aldrig op
Carlsons opfindelse var imponerende. Men hvad der måske spillede en endnu vigtigere rolle, var hans faste beslutning gennem årtier på at gøre fotokopiering til en reel forretning. Carlson "forhandlede" sin opfindelse ud til dusinvis af selskaber, blandt andre IBM og Kodak. Alle sagde nej – de kunne ikke se behovet for en ny duplikeringsteknologi. Det var først, da Carlson mødte Joe Wilson fra Haloid Company, at han fandt en samarbejdspartner, der var villig til at tage del i hans vision og tage en chance med hans store idé. Carlsons mod, ihærdighed, sunde balance mellem tålmodighed og utålmodighed og gode, gammeldags stædighed og hårdt arbejde bør være en inspiration for os alle.

Samarbejde gør os stærkere
Lige så banebrydende som Carlsons første opfindelse var, var det samarbejdet med udviklerne i Haloid Company, der pustede liv i duplikeringsteknikken. Dette minder os om, at selv om den enkeltes præstationer er vigtige, er det teamwork, samarbejde og fællesskab, der giver eksponentielle resultater.

Frem for alt må man udmærke sig gennem udmærkelse
Hvor elementært det end lyder, er den sande magi ved Carlsons opfindelse det, at den virkede. Igen og igen. For at det kunne lykkes, skulle hver eneste regnestykke… hvert eneste diagram… hver eneste lille skrue og møtrik… nøje planlægges, passe sammen og udføres med præcision. I dag er Xerox-brandet stadig lige respekteret for sin integritet og sit høje kvalitetsniveau. Vores kunder forventer intet mindre af os. Og de fortjener det bedste.Opret forbindelse til Xerox

@XeroxCorp
Posted less than 1 hour ago

Why you buy the stuff you buy, via @Forbes xerox.bz/1jVdQkb
@XeroxCorp
Posted 14 hours ago

@benmcconnell I am sorry to hear that. Please DM your contact info, I will reach out to get more details.
@XeroxCorp
Posted 16 hours ago

@TakaoMatsui Yes and we are thrilled to have John the team at Xerox!
@XeroxCorp
Posted 16 hours ago

We are making the world simpler in some very unexpected ways. Watch: xerox.bz/UmKVts
@XeroxCorp
Posted 16 hours ago

@edtang We agree! We are thrilled to have John join Xerox.
@XeroxCorp
Posted 16 hours ago

@jeremarketer Thanks, we are thrilled to have John join the Xerox family.
@XeroxCorp
Posted 1 day ago

@valentinoBenito Great to hear how you connected w/Xerox. We are committed to making a difference in communities where we live and work.
@XeroxCorp
Posted 1 day ago

The 1 thing you should never bring up first in a job interview, via @Forbes: xerox.bz/1qyLH5A #careers
@XeroxCorp
Posted 1 day ago

@RDT_Office What a blast from the past!
@XeroxCorp
Posted 1 day ago

@valentinoBenito Thanks, it is great to hear the positive feedback!
@XeroxEvents
Posted 5 hours ago

Are you using social media the right way? Using the right tools? Xerox share their insights xerox.bz/1o9UI1X
@XeroxEvents
Posted 1 day ago

Find out how we yet again raised the bar at @FESPA 2014 in Munich! #Print digitalprinting.blogs.xerox.com/2014/07/21/fin…
@XeroxEvents
Posted 1 day ago

Xerox CEO Ursula Burns shares her thoughts on impatience with the status quo is a pre-requisite for success xerox.bz/1jThT0A
@XeroxEvents
Posted 2 days ago

@PaulY_WTAtennis We'll be posting the latest rules & regs soon!
@XeroxEvents
Posted 2 days ago

2 weeks til #WTALive All Access Hour pres by @XeroxCorp from @CoupeRogers! Submit your #AAHfancast questions starting this Friday 7/25.
@XeroxEvents
Posted 2 days ago

@AngieKerberFC You don't know if you don't try!
@XeroxEvents
Posted 2 days ago

2 weeks til #WTALive All Access Hour pres by @XeroxCorp from @rogerscupto! Submit your #AAHfancast questions starting this Friday 7/25.
@XeroxEvents
Posted 2 days ago

RT @XeroxCorp: News Release: Xerox Names John Kennedy Chief Marketing Officer
@XeroxEvents
Posted 2 days ago

Watch how Xerox help Cirque du Soleil with the global v's local #marketing dilemma faced by companies today xerox.bz/Wq0q5t
@XeroxEvents
Posted 3 days ago

RT @WTA: Mona Barthel wins 3rd #WTA title at @Swedish_Open after def Scheepers 63 76(3)--> bit.ly/1kIZ7Uw #tennis http://t.co/mJjS7…